Friday, January 16, 2009

Belgisk midtbanespiller?

Belgisk midtbanespiller til Merseyside? Sveitsisk spiller linkes igjen. Benitez må få ny kontrakt!

Stadig nye spillere blir satt i forbindelse med overgang til Liverpool FC nå som transfervinduet er åpent, til tross for at Benitez har sagt at han er fornøyd med den troppen han har. Nå ser det imidlertid ut til at Jermaine Pennant går til Portsmouth og Rafa vil da kanskje måtte hente en erstatter til troppen.

I dag er det den belgiske spilleren Steven Defour som trekkes fram, av nettstedet Eyefootball. Men han er i såfall neppe noen egna erstatter for Pennant. Defour er en playmaker som liker seg på midten av midtbanen, slik han spiller for sin klubb, Standard Liège. Sist sesong fikk han utmerkelsen Golden Shoe, som blant annet sier at han er den mest verdifulle spilleren i belgisk fotball. Tidligere har han blitt linket til overganger til blant andre Arsenal og Middlesbrough og flere italienske klubber skal også være interessert.

Nå skal, i følge nettstedet, Benitez være klar for å hente spilleren, som blir 21 år i april, for £8m. Liverpool skal ligge godt an i forhold til å hente ham og Benitez ser ham som en ideell partner for Gerrard og Mascherano på midtbanen.

Og nå linkes også en annen midtbanespiller, nemlig Gokhan Inler. Den opprinnelig tyrkiske spilleren har tidligere blitt linket til Liverpool to ganger, som jeg har registrert. I april og mai 2008.

Nå er det nettstedet Vital Football som skriver at Liverpool kan være interessert i Udinese-spilleren. Inler spiller landslagsfotball for Sveits og både Arsenal og Real Madrid skal også ha 24-åringen på blokka.

Bølgene går dessverre, nok en gang, høyt i vår kjære klubb. Rafa Benitez har nektet å godta tilbudet om en ny kontrakt. Manageren ønsker å få mer kontroll på transferaktiviteten og ungdomsakademiet til Liverpool FC. Nå står klubben i fare for å miste sin manager når hans nåværende avtale går ut om 18 måneder.
Liverpool-eier Tom Hicks sier imidlertid han er trygg på at kontraktsforhandlingene vil gå i orden.

Det ville vært en tragedie av dimensjoner for Liverpool FC dersom Benitez nå ikke fikk den kontrakten han ønsker seg og må trekke seg når den nåværende avtalen går ut. Det var mye av det samme som var grunnen til at han i sin tid forlot Valencia. Benitez kan være i ferd med å krone verket, etter å ha brukt år på å bygge den troppen han ønsker seg. La oss ikke få en situasjon der en manager må begynne å bygge på nytt!

Eller?

No comments:

Post a Comment