Thursday, January 1, 2009

Silly Season igjen

Johnson likevel aktuell? Pennant til Wigan med Heskey i retur? Dossena tilbake til Italia?

Med blogg-innlegg nummer 46o ønsker Murphy alle lesere et riktig godt nytt år! Transfervinduet er igjen åpent, men ryktene er stort sett de samme som i det gamle året.

Et av ryktene det er en del usikkerhet rundt dreier seg om Portsmouths Glen Johnson. Et rykte som ble avvist i følge Liverpool.no. Det skulle i følge Portsmouth ikke ha kommet noen forespørsler på ham. Men i følge seriøse Times' Transfer Window Watch er spilleren på vei til Liverpool. Klubben ønsker å skaffe penger til nye innkjøp etter også å ha solgt Lassana Diarra til Real Madrid.

Hva gjelder Jermaine Pennant bekrefter han i følge nettstedet View London at det har vært et bud på ham fra Real Madrid. Et bud på £3m skal ha vært lagt på bordet, men avtalen ble ikke noe av fordi Pennant ikke godtok lønnsbetingelsene. Dermed forsvant interessen fra de spanske mesterne.

Isteden skal Pennant nå være på vei til Wigan, som skal være i ferd med å miste sin egen høyreving Antonio Valencia til Real Madrid, i følge The Times Online. Liverpool skal i følge avisa få £2,5m for overgangen, men artikkelen hevder at Pennant-avtalen kan bli et problem i forhold til Liverpools ønske om å hente tilbake Emile Heskey. Men hvorfor kan man ikke bare gjøre en bytteavtale?

I tillegg ser Liverpool nå ut til å få konkurranse om den store spissens signatur fra Aston Villa. I følge Vital Football er nå Martin O'Neill og Aston Villa interessert i å bruke ham som erstatter for John Carew, som er skadet.

Til slutt forsetter ryktene å gå om Andrea Dossena, som ikke akkurat har tatt Premier League med storm.

Italieneren som ble hentet for £7m i sommer har ikke imponert på venstrebacken.

Men i følge The Daily Mail og The Mirror er både AC Milan og en rekke andre klubber interessert i å hente ham.

No comments:

Post a Comment