Thursday, January 8, 2009

Erstatter for Pennant?

Blir det brasiliansk erstatter for Jermaine Pennant? Nye investorer på vei?

Som tidligere skrevet går det altså mot lite transferaktivitet i dette januarvinduet. Det som eventuelt kommer inn vil trolig begrenses av hvilke spillere som forsvinner ut. Og den spilleren som mest sannsynlig forsvinner ut er Jermaine Pennant. Dersom dette skjer vil antagelig Rafa Benitez ønske en erstatter på høyrekanten i troppen.

Jeg har tidligere fortalt om rapporter som sier at Benitez er interessert i den brasilianske høyrekanten Renato Augusto. Det er nettstedet Sport.co.uk som tidligere har meldt om denne interessen.

I dag melder Sport.co.uk at Benitez har gjort en offisiell henvendelse om spilleren, og støtter seg på diverse rapporter i tysk presse. Om dette stemmer kan Augusto være mannen Benitez ser som erstatter dersom Pennant faktisk velger å forlate Anfield.

Renato skal være verdsatt til et sted mellom £10m og £15m og har den store fordelen at han kan spille i Champions League. I tillegg har Liverpool allerede tre brasilianere i Lucas, Aurelio og Cavalleri.

Forøvrig kan det se ut til at Liverpools eiere George Gillett og Tom Hicks er i ferd med å hente inn nye investorer, eller eventuelt selge til nye eiere. Etter et søk fant jeg et treff som viser til en sak skrevet på nettsiden til den kjente fotballjournalisten Guillem Balague.

URL-navnet på saken sier blant annet [ New%20Investor%20May%20Join%20Americans%20at%20Liverpool ], noe som indikerer at saken altså handler om nye investorer på vei inn. Men selve saken som URL'en peker til inneholder dessverre ingen ting - foreløpig.

Da har det skjedd en av to ting; enten er det en teknisk feil som gjør at saken ikke kommer fram. Eller så har Balague publisert en sak og så angret seg og fjernet den.
Tiden vil vise hva som stemmer: Følg uansett med her på Murphys for å se hva som skjer!

1 comment:

  1. renato Augusto ser eg på som et spennande kjøp, endelig:)

    ReplyDelete