Monday, January 5, 2009

Pennant til Spania likevel?

Jermaine Pennant kan likevel havne i Spania. Daniel Agger ønsker ikke å dra.

Vi er noen dager inn i det nye transfervinduet, og det blir stadig klarere at det ikke blir mange kjøp av spillere. I hvert fall ikke før Benitez har kvittet seg med noen av sine nåværende balldisipler.

Det som virker klarest er at Jermaine Pennant forsvinner. Tidligere har han blitt linket til både Wigan, Real Madrid, Hull og Stoke. Men etter det overraskende budet fra Real, som ikke ble noe av på grunn av Pennants lønnskrav, er igjen fokus rettet mot Spania.

Denne gangen skal det være den spanske klubben Sevilla FC som blir Jermaines neste stoppested på sin vandring i fotballens verden. I følge Sport.co.uk er Pennant klar for samtaler med klubben som skal ha fått godtatt et bud på £3m for spilleren av Benitez.

Det andre ryktet som det skrives mest om i disse dager gjelder Daniel Agger. Den generelle oppfatning skal være at danskens forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt har brutt sammen. Og i følge The Daily Mail skal AC Milan være klare til å betale £8,5m for ham. En interesse som er blitt bekreftet.

Men i følge BBC skal ikke Agger selges. Den britiske kringkasteren sier Benitez forteller at det ikke er noen problemer med kontraktsforholdene og at Agger ønsker å fortsette som Liverpool-spiller.

Han innrømmer imidlertid at midtstopperen har litt å gå på når det gjelder spillet.

- Han vet at han ikke har spilt på samme nivå som han gjorde forrige sesong. Men jeg er fornøyd med ham ... han har et stort konkurranseinstinkt og ønsker bare å forbedre spillet sitt. Han er 100 prosent engasjert i Liverpool og ønsker ikke å dra noe sted, sier Benitez.

No comments:

Post a Comment