Friday, May 30, 2008

Silly Season #18

Fransk Ving dukker opp på radaren igjen. Alonso solgt til Juventus? Itandje vil bort. Studer Fernandos teknikk!
Dagens mest spennende rykte handler om at Liverpool IGJEN skal være interessert i Franck Ribery. I følge Fans FC har klubben vår igjen blitt linket til en overgang for spilleren som bare for et år siden kom fra Marseille til Bayern Munchen.

I fjor sommer gikk det også hete rykter om at Liverpool ønsket å hente den talentfulle, franske vingen, som til slutt handlet hos den tyske klubben for £17m. Men nå sier ryktet at Liverpool skal legge inn et bud på £20m.

Men sjansene er vel antagelig dessverre små for at franskmannen kommer til Anfield, etter en vellykket første sesong for de tyske seriemesterne.

Men tanken er helt klart spennende...

Forøvrig har det den siste tiden virket stadig klarere at Xabi Alonso forsvinner fra Anfield denne sommeren. Og til nå har det virket som Juventus står først i køen for å hente ham. Men i følge Goal.com har nå Real Madrid intensivert sin interesse for spilleren.

Juventus jobber med å finne en klassespiller til å forsterke klubbens midtbane foran neste sesong. Og Xabi skal være deres mest ønskede spiller. Men i følge Goal har Real droppet planene om å hente Christiano Ronaldo, og vil nå heller konsentrere seg om å hente blant andre Alonso.

Når det kommer til finansielle muskler har trolig Real mer å slå i bordet med enn "den gamle dame", og klubben befinner seg dessuten i spillerens hjemland.

EKSTRA: Da jeg hadde skrevet disse linjene fant jeg en historie på nettstedet FootyLatest som sier at Alonso nå faktisk er blitt solgt til Juventus! Den italienske klubben skal ha sagt seg villige til å betale de £16m som Liverpool krevde, etter først å ha tilbudt £12m.

For en tid tilbake fikk vi vite at Liverpool ønsker utskiftninger blant keeperne tilgjengelige på Anfield. Blant annet ble det antydet at Charles Itandje var på vei bort.

Og i følge Daily Mail virker dette ønsket nå å være tosidig. For nå ønsker Itandje seg bort sjøl også, kan det virke som.

- Nå har jeg lært om dagliglivet i en stor klubb, men nå ønsker jeg å være ute på banen, sier han i følge avisa.


Og før jeg tar kvelden kan jeg hjelpe dere med å studere Fernando Torres' brilijante teknikk i denne Nike-reklamen:

No comments:

Post a Comment