Saturday, May 16, 2009

Fransk midtbantalent?

Fransk midtbanespiller linkes. Keirrison fortsatt aktuell? Hva synes vi om nye bortedrakter og sponsornavn på nytt stadion?

Dagen da Premier League kan bli avgjort når Manchester United møter Arsenal på Old Trafford inneholder selvsagt også rykter om overganger. Og i dag er det nettstedet The New Football Pools som setter Liverpool i forbindelse med en overgang for PSGs midtbanespiller Stephane Sessegnon.

Paris-klubben har nylig mistet manager Paul Le Guen, og kan slite med å beholde sine toppspillere om de ikke viser ambisjoner. Midtbanespilleren som trives best på høyre side av banen har imponert i den franske ligaen denne sesongen. Både Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool og Tottenham skal være interessert i 25-åringen.

VIDEO: Stephane Sessegnon i aksjon.


Ellers vil ikke ryktet om brasilianske Keirrison (Keirrison de Souza Carneiro) forsvinne. Ryktene har tidligesagt at Benitez forsøkte seg med et sent bud i januar for å få en erstatter for Robbie Keane, og The New Football Pools mener Liverpool vil forsøke seg igjen i sommer.

Liverpool står i kø sammen med klubber som Arsenal, Olympiakos, Real Madrid, Barcelona og Valencia for å sikre seg talentet som er et av de største i brasiliansk fotball. Men Barca skal være størst favoritt til å kunne hente ham.

Vår kjære klubb har forøvrig nå lansert neste sesongs bortedrakter. Svarte, med detaljer i rødt og gull. Personlig synes jeg de er flotte. Men hva synes du? Si din mening i avstemninga til høyre!

VIDEO: Xabi Alonso i ny bortedrakt, sammen med lagets "12. mann".


Det blir også spekulert i om Liverpools draktsponsor Carlsberg vil ønske å kjøpe navnerettighetene til et nytt stadionanlegg i Stanley Park. Skal klubben først kalle stadion noe annet enn f.eks. "New Anfield Road" og få en et sponsor navn er f.eks. Carlsberg Park helt greit for min del. Men hva synes du?

Jeg har laget en avsteming om dette også til høyre!

No comments:

Post a Comment