Wednesday, May 6, 2009

Zlatan?

Svensk superspiss linkes til Liverpool. Spiss fra Uruguay aktuell? Fransk erstatter for Hyypia?

Rafa Benitez har i følge Sky Sports sagt at han ønsker seg en ekstra spiss som kan avlaste Torres og Kuyt. Naturlig nok når man spiller opp mot 60 kamper i løpet av en sesong.

Og dagens mest hårreisende spennende spekulasjon er at Zlatan Ibrahimovic skulle kunne innfinne seg på Anfield fra sommeren av. I følge Liverpool Daily Post er både Liverpool og Manchester United interessert i balleleganten. Det spekuleres i en vanvittig bud på €70m fra Real Madrid, men de €12m Inter betalte for ham i 2006, virker langt mer sannsynlig.

Er det flere enn meg som får vann i munnen ved tanken på Zlatan ved siden av Torres?

Men det er flere offensive spillere på radaren; Liverpool-avisa melder det samme som The New Football Pools, nemlig at Merseyside-klubben leder jakten på den offensive Ajax-spilleren Luis Suarez.

22-åringen har vært i Nederland de tre siste sesongene og leder for tiden lista over toppscorere i Æresdivisjonen og har scoret 22 mål på 31 kamper denne sesongen. Dette har han gjort som kantspiller, eller som spiller mellom angrep og midtbane.

Ajax sliter imidlertid med å kvalifisere seg til Champions League, og dette har gjort at Suarez ønsker seg til nye utfordringer.

VIDEO: Louis Suarez


Med Sami Hyypia på vei ut av Liverpool vil det trolig også bli behov for å signere en ekstra forsvarsspiller i sommer. I dag melder FootyLatest at Benitez & Co er interessert i den franske spilleren Adil Rami.

Rami spiller i dag for franske Lille, og både AC Milan og Manchester United skal også være interessert. Han har kun vært i klubbens førstelagstropp de siste to årene, men midtstopperen har nå fått sin første oppkalling til landslaget.

No comments:

Post a Comment