Thursday, May 14, 2009

Pennant til Spania?

Pennant med kontrakt i Spania? Siste bud på Silva? Downing hovedmål? Forlan aktuell? Santa Cruz linkes.

Det er ikke kommet noen offisiell bekreftelse på det, men nettstedet sport.co.uk hevder Jermaine Pennant har fått sin overgang til Spania. Det skal være Valencia som har hentet vingen, med fortid i blant annet Arsenal og Leeds, på en free transfer.

Pennant, som for tiden er på lån til Portsmouth, har ingen framtid på Anfield. Blant annet på grunn av sitt utsvevende privatliv. Og Benitez skal ha behov for å kutte i lønnsutgiftene for å ha råd til innkjøp av nye krefter i sommer.

Og av innkjøp virker det stadig mer sannsynlig at sommerens kanskje største transfermål for Rafa Benitez i hvert fall har vært Valencias David Silva. Men i følge the Daily Mail nekter Liverpool å by mer enn £15m for vingen.

Avisa skriver Benitez ikke vil trekkes inn i noen budkrig. Og hevder også at Benitez & co trodde en avtale var på plass, før den spanske klubben lekket historien om overgangen til pressen for å forsøke presse opp prisen.

Denne utviklingen skal ha presset Benitez til å flytte fokuset andre steder og til å gjøre Stewart Downing til sitt hovedmål.

Forøvrig melder den ikke veldig pålitelige tabloiden the Daily Star at Benitez kan være på sporet av en tidligere Manchester United-spiss.

Diego Forlan gjorde det ikke spesielt godt da han var hos de røde djevlene. Men etter å ha gått til Atletico Madrid i 2007 har han scoret i bøtter og spann og er denne sesongen bare bak Samue Eto'o på toppscorerlista.

Også Barcelona skal ha ham på radaren og i følge Goal.com skal det vurderes å sende Lucas Leiva den andre veien som en del av handelen.

Til slutt i dag vil jeg ta med at nettstedet EyeFootball mener Liverpool er en av favorittene til å hente Blackburns Roque Santa Cruz i sommer.

Manchester City har lenge vært den ledende klubben når det har dreid seg om rykter rundt spissen fra Paraguay, men han skal like tanken om å komme til en klubb med spansk manager.

Men, tror vi på det?

No comments:

Post a Comment