Sunday, May 24, 2009

Xabi vil bort?

En av sesongens beste spillere på Liverpool skal ha sagt han ønsker å forlate klubben i sommer.

På dagen da Liverpool avsluttet sin sesong med å slå Tottenham 3-1 på Anfield og sikret 2. plassen i Premier League, kom sjokkbeskjeden i en britisk tabloidavis. I følge News of the World og tidligere Liverpool Echo-journalisten Chris Bascombe, ønsker Xabi Alonso å forlate Anfield.

Avisa hevder Alonsos agent Inaki Ibanez møtte Rafa Benitez på fredag for å informere ham om Xabis avgjørelse. Og til tross for at klubben har fortsatt å hevde at midtbaneeleganten ikke skal noe sted, kan nå Real Madrid, Arsenal, Manchester City og Juventus stå i kø for hente ham, med Madrid som favoritter.

Alonsos forhold til Liverpool og Benitez skal ha vært dårlig siden manageren forsøkte å hente Gareth Barry i fjor sommer. Og en venn av Alonso sier til avisa at Xabi ønsker å skifte klubb for å trives med fotballen igjen.

Videre hevder tabloiden at Benitez vil at budene skal starte på £18m og at pengene han får inn vil bli brukt på å hente Carlos Tevez.

Nettstedet Sport.co.uk hevder Liverpool har fått avslått et bud på Napolis midtbanespiller Ezequiel Lavezzi. Det hevdes også at Benitez tross dette avslaget, og til tross for at Napolis klubbpresident sier spilleren ikke er til salgs, ikke har gitt opp å sikre seg spilleren som står høyt på hans ønskeliste.

Argentineren skal imidlertid sjøl være klar for å komme seg videre i karrieren i en annen klubb.

Ellers heter det i dagens utgave av The People at Manchester City er klar for å legge £19m i lønn på bordet for å hente Gareth Barry foran nesa på Liverpool.

De samme intensjonene skal italienske AC Milan ha.

No comments:

Post a Comment