Friday, May 8, 2009

To spisser linkes

En argentinsk og en spansk spiss settes i forbindelse med overganger til Liverpool.

Flere nettsteder, blant dem Goal.com og 4thegame.com, melder at Liverpool er rede til å legge inn et bud på og utfordre Juventus om underskriften til en argentinsk spiss i sommer. Det er snakk om Napoli-spissen Ezequiel Lavezzi. I følge Corriere dello Sport skal Juventus få konkurranse om signaturen til spilleren.

Meldingene sier at Benitez & Co vil by €25m for å hente 24-åringen som kalles ‘El Pocho’ til Anfield.

Men i følge Setanta.com har Liverpool nå fått beskjed om å glemme å legge inn et bud. Spilleren, som sammenliknes med både Maradona og Tevez, har ikke scoret veldig mange mål, men han skal være en svært kreativ spiller som kanskje passer best som tilrettelegger for andre.

Agenten hans sier imidlertid at han beilere kan flytte interessen sin andre steder - antagelig for å presse prisen opp.

VIDEO: En presentasjon av Ezequiel Lavezzi

Se flere Lavezzi-videoer her!

I tillegg melder i dag Sky Sports at Liverpool er interessert i Almeria-spissen Alvaro Negredo. Han insisterer imidlertid på at han ikke vil gå til noen klubb der han ikke er garantert regelmessig førstelagsfotball.

I tillegg til Liverpool er også Valencia og Real Madrid interessert i 23-åringen som denne sesongen har scoret 19 ganger i La Liga. Og førstevalget hans er å reise til Madrid, men ikke for å sitte på benken.

- Dersom jeg skal være femtevalget som spiss i Madrid er det utelukket. Jeg må vurdere dette svært nøye, for min framtid vil være avhengig av det. Jeg ønsker bare å spille, sier Negredo.

VIDEO: En presentasjon av Alvaro Negredo.

No comments:

Post a Comment