Sunday, May 10, 2009

Sommerens første signering?

Kroatisk ving første signering i sommer? Barry og Downing inn - Alonso og ti andre spillere på vei ut? Hvor skal Tevez?

Liverpool skal i følge The Sunday Mirror være svært nære å få underskriften til den kroatiske landslagsvingen Danijel Pranjic. Den 26 år gamle venstrevingen, som i dag spiller på Herenveeen, har denne sesongen scoret 16 mål i den hollandske ligaen og hjulpet klubben til Europa. Men det skal i følge avisa være Liverpool som er neste stopp i karrieren.

Han vil bli Benitez' første signering denne sommeren og vil bli fulgt av Gareth Barry, mener The Mirror. Dette vil bli finansiert av et salg av Xabi Alonso, mener avisa - i likhet med News of the World. De to avisene er imidlertid ikke enige om hvor Alonso reiser i sommer.

The Mirror mener han skal til Juventus, mens NotW mener han skal til Mark Hughes' Manchester City. City skal være rede til å gi £18m for Xabi som Benitez ikke aktivt forsøker å selge, men kommer det et stort bud inn vil han ikke stille seg i veien.

Dette er imidlertid ikke den eneste spekulasjonen som kommer fra avisa i dag. News of the World melder nemlig også at Benitez i sommer vil ha en transfer-pung med £64m oppi. £20m fra eierne + £44m i salg fra nåværende stall.

Avisa mener Benitez vil kvitte seg med Alonso (£18m), Jack Hobbs, Ryan Babel, Andrea Dossena, Andriy Voronin og Sebastian Leto.

I tillegg til at høytlønnede Jermaine Pennant forsvinner gratis i sommer, vil Charles Itandje selges av disiplinære grunner og katastrofesigneringen Philipp Degen vil også bli solgt.

Albert Riera skal angivelig heller ikke føle seg for trygg, i og med at Benitez vurderer et bud på £12m for Middlesbrough-vingen Stewart Downing.

Forøvrig gleder det mitt røde hjerte at Carlos Tevesfaktisk sier at han vil bort fra Manchester United og spille for en av konkurrentene i Premier League.

Han er frustrert over faktisk aldri å ha fått noe kontraktsforslag i perioden han har vært leid av United.

Men han ønsker å bli i England og utfordre sin nåværende klubb. Og skal han det må det vel bli Liverpool?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment