Saturday, May 9, 2009

West Ham - Liverpool 0-3

Nok en kamp da Liverpool vant svært komfortabelt mot en svakere motstander. Se målene her!

Siden Manchester United ikke spiller før på søndag hadde Liverpool muligheten til å klatre til topps og ha tabelltoppen et snaut døgn. West Ham kjemper på sin side om en plass i den nye Europaligaen (tidligere Uefa Cupen).

Og det ble ganske tidlig klart at det ville bli en grei dag på jobben. Allerede etter 1 minutt og 20 sekunder kommer Steven Gerrard på et godt løp i bakrommet til Hammers. Han får ballen fra Fernando Torres og gjør ingenting feil da han setter ballen bak West Ham-keeper Green.

(Se målet her om playeren ikke fungerer i din nettleser)

West Ham var nesten på vei til å få en fot inn i kampen igjen, da Boa Morte drar Torres i trøya innenfor 16-meteren etter 38 minutter. Gerrard tar straffen som blir stoppet av Green, men han må gi en retur og der er Stevie og setter ballen i nota.

Etter 53 minutter blir Emiliano Insua satt inn til fordel for Fabio Aurelio, som hadde fått ett gult kort og stod i fare for å få ett gult kort til.

Etter 71 minutter blir en målløs Torres tatt av banen og Ryan Babel får slippe til. Og ti minutter seinere får Andrea Dossena også en mulighet til å vise seg litt fram da Yossi Benayoun fikk slippe å spille mer.

Straks etter får Babel æren av å score etter en overgang og et godt innlegg fra Dirk Kuyt. Første header Babel ballen - rett på keeper, men han må gi retur, og ballen settes i nettet!

(Se målene her om playeren ikke virker i din nettleser)

Akkurat som mot Newcastle vinner Liverpool en svært fortjent seier mot en motstander som i realiteten aldri hadde noe spesielt å rutte med. Etter at to mål var satt inn brukte ikke Liverpool mer energi enn det som strengt tatt var nødvendig, men likevel ble det 3-0. Og dermed er det bare å håpe på tap for Manchester United!

---------------------------------------------------------------------------------
Les mer detaljert kampreferatLiverpool.no, VGlive.no og BBC.

Laget som startet: Reina, Arbeloa, Skrtel, Carragher, Aurelio, Benayoun, Mascherano, Lucas, Gerrard, Kuyt, Torres.

Benken: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Babel, Insua, Ngog, Degen.