Thursday, May 21, 2009

Rekordkjøp i sommer?

Skal Rafa Benitez sette transferrekord i sommer også, med Alonso som vekslepenger?

Transferryktene er i ferd med å tilta voldsomt. Det mest foruroligende er at Benitez kan se ut til å kanskje ville ofre Xabi Alonso for å styrke transferbudsjettet.

The Daily Express melder at en av sesongens beste spillere i Liverpool-troppen kan være på vei ut for £23m. Antagelig for å bli erstattet av Gareth Barry. The Mirror skriver at Alonso er på vei til Real Madrid.

Og Daniel Agger sier at Alonso gjør en stor feil om han går fra Liverpol nå. Forsvarsspilleren skrev tidligere i vår under en ny kontrakt med klubben.

Og pengene kan Benitez trenge, i hvertfall om Sport.co.uk får rett i det de melder. De skriver at det meldes om et bud på Carlos Tevez på £50m, i konkurranse med Tottenham.

I tillegg skal Glen Johnson være toppmålet til Benitez - ved siden av Barry og Tevez.

The Daily Mail skriver at Liverpool har lagt inn et nytt bud på høyrebacken på £15m. Avisa hevder at Portsmouth fortsatt skylder Liverpool £7m etter £12m-overgangen til Peter Crouch.
Dermed kan den tidligere Chelsea-forsvareren komme til Anfield for en svært lav pris, totalt sett.

I tillegg melder The Independent at Benitez sier han kanskje vil komme til å slå fjorårets transferrekord, da Robbie Keane ble hentet fra Tottenham.

- Vi kommer kanskje til å slå transfer-rekorden vår, men ikke Manchester Uniteds rekord. Men prisen er ikke viktig, dersom vi finner de rette spillerne, sier Benitez i følge avisa.

Av mer ferske rykter melder Setanta i dag at Liverpool er interessert i det nederlandske talentet Luc Castaignos. I februar ble 16-åringen, som i dag spiller for Feyenoord, nederlandsk U17-spiller, og er følgelig et av Europas heteste overgangsobjekter.

Spissen, som drømmer om å spille i den engelske toppserien, blir sammenliknet med Thierry Henry.

VIDEO: Luc Castaignos' mål mot Tyskland U17

No comments:

Post a Comment