Monday, December 8, 2008

Ung argentiner linkes

Argentinsk midtbanespiller linkes. Alonso linkes bort, igjen. Barry fortsatt aktuell? Spurs ikke interessert i Keane, men i Crouch?

Jeg skal starte dagens gjennomgang av ryktebørsen med en historie om en til nå relativt ukjent spiller, til tross for at det er rykter om godt kjente spillere og overganger som dominerer akkurat nå. Det er Liverpool Daily Post som i dag melder om ryktet, som stammer fra en artikkel i The Daily Mail som er nesten en uke gammel. Men jeg har i hvert fall aldri hørt om den 18 år gamle argentinske midtbanespilleren Franco Zuculini, som har fått tilnavnet "den neste Mascherano".

Det unge talentet spiller i dag for Racing Avellaneda, som skal slite økonomisk og skal være villig til å la ham gå for omkring £8,5m. Både Liverpool og Manchester United skal være interessert, mens Juventus i følge avisa skal være favoritter til å hente ham.

Zuculini har bare noen få kamper som profesjonell fotballspiller siden han bare er 18 år gammel, men når selveste Diego Maradona sier at han trolig vil være en av stjernene i neste VM, dersom han får utvikle seg i en god liga, får selvsagt overgangsryktene bein å gå på.

VIDEO
, Zuculini scorer for Racing mot Rosario Central:


Dagens mest urovekkende historie i avisene stammer fra The Mirror og The Daily Telegraph, som blåser nytt liv i ryktene om Xabi Alonsos framtid på Anfield. Avisa hevder at Arsenal i januar vil komme med et nytt bud på den spanske midtbaneeleganten. Wenger sies å savne erfarne spillere i sitt unge lag og har lagt sin elsk på Alonso.

Han skal ha sendt en av sine beste spioner til kampen mot Blackburn og skal gjøre klart et bud på £12m. Wenger misliker at han ikke fikk til å kjøpe ham i sommer, da Liverpool nektet å la ham gå før de hadde hans erstatter på plass, Gareth Barry.

Og kanskje vi får den samme historien i januar, der vi ikke vet hva som skjer med Alonso, siden Benitez ikke har mistet interessen for Barry. I følge The Daily Mail er nemlig Rafa fortsatt interessert i å hente spilleren han ikke fikk hente i sommer.

Avisa mener imidlertid Merseyside-klubben ikke har midlene til å hente ham, men dersom Alonso selges skulle det problemet løse seg. Og det står også en annen hindring i veien for at en slik overgang eventuelt skulle bli noe av; nyrike Manchester City, som også ønsker seg Barry.

Spilleren sjøl skal imidlertid ha sagt at han ikke ønsker å dra fra Villa i januar, men heller vurdere framtiden kommende sommer, da han har 12 måneder igjen av kontrakten med Birmingham-klubben.

Denne uken har det også dukket opp et rykte om at Tottenham ønsker å hente tilbake Robbie Keane, bare et halvt år etter at han flyttet fra London til Liverpool. Dette tilbakeviser imidlertid Benitez på det sterkeste, i følge Sky Sports.

Men i følge The Evening Standard er det mange fotballjournalister der ute som har misforstått mye. For Redknapp og Tottenham ønsker ikke å hente Keane, men derimot tidligere Liverpool-spiss Peter Crouch, fra Harrys tidligere klubb Portsmouth.

Crouch, som startet sin fotballkarriere i Spurs, ble hentet av Redknapp til Pompey i sommer, og manageren er tydeligvis klar for å hente ham videre til London. Han håper på å kunne kjøpe ham for £10m fra klubben som for tiden er til salgs.

No comments:

Post a Comment