Friday, December 26, 2008

Heskey på vei?

Emile Heskey inn i januar? Pennant til Real Madrid? Alonso til Arsenal?

Før dagens hjemmekamp mot Bolton vil jeg se litt på de siste dagers rykter om hva som kan skje på transferfronten i januar.

Dagens heteste rykte går ut på at Emile Heskey blir hentet tilbake til Liverpool fra Wigan. Rafa Benitez skal ønske å få inn en spiller som kan dekke for Fernando Torres når han er skadet. Og i følge The Telegraph og The Mirror er gamleklubben hans førstevalg hvis han skal dra fra JJB Stadium i januar.

Heskeys kontrakt med Wigan går ut til sommeren og i følge avisa vil han være tilgjengelig for omkring £4m i det kommende transfervinduet. Wigan-manager Bruce ønsker sjøl å gjøre låneavtalen for Amir Zaki permanent.

Kjøpet av Heskey kan bli finansiert av salget av Jermaine Pennant; spilleren som overraskende nok er blitt tilbudt en avtale hos Real Madrid. I følge The Daily Mail er den spanske klubben villig til å gi £3,5m for Pennant.

- Vår manager er interessert i ham fordi han er rask og har gode pasninger. Han er typen vi ser etter og har den rette prisen. Dersom man kan bli enige om vilkårene er det mulig at en overgang kan skje i januar, sier en kilde i Madrid til avisa.
Tidligere er det blitt hevdet at denne overgangen gikk i vasken fordi Heskey hadde for høye lønnskrav, men dette skal ikke stemme.

- Jermaine har ikke kommet med noen urimelige krav, sier en venn av ham til avisa.

I tillegg til at det ser ut til at Pennant forsvinner i januar, fortsetter framtiden for Xabi Alonso å se usikker ut på Anfield. Etter at Arsenal fikk kaptein Cesc Fabregas skadet i kampen mot Liverpool, ironisk nok etter en takling av nettopp Alonso, ser de etter en erstatter.

Fabregas kan komme til å være ute til april, og The Daily Telegraph melder at Arsene Wenger ønsker Alonso som erstatter. Han skal ha forsøkt med et bud på £14m i sommer, mens Liverpool ville ha £17m.

No comments:

Post a Comment