Thursday, December 18, 2008

Byttehandel for Pennant?

Pennant til Tottenham med spiller i bytte? Keane ikke tilbake til Tottenham. Liverpool fortsatt mest populære klubb!

Dagens heteste rykte handler om Jermaine Pennant, og hans tilværelse som Liverpool-spiller, som virker stadig mer usikker. I dag melder the Daily Mirror at Liverpool ønsker Tottenhams Aaron Lennon, og ønsker å gjøre en byttehandel der Pennant går andre veien, i tillegg til omkring £7m.

Avisa skriver at Benitez er klar for å la Tottenham hente Pennant, men at han ønsker spillere tilbake og at Lennon står øverst på ønskelista. Tottenham-sjef Harry Redknapp skal ha forsøkt å hente Jermaine til sin forrige klubb Portsmouth i sommer. Interessen for høyrekanten har ikke blitt mindre etter at han ble manager for London-klubben og han skal ha fortsatt med å gjøre diskrete henvendelser.

Når det gjelder Robbie Keane ser det ut til at en eventuell overgang tilbake til Tottenham kan bli vanskelig. Premier League har en regel som sier at en spiller ikke kan gå tilbake til den klubben han ble solgt fra i samme sesong, melder Setanta Sports.

Liverpool Daily Post skriver forøvrig at Mark Lawrenson angrer på at han har satt Steven Gerrard i sammenheng med at Keane kan blir solgt i januar.

- Gerrards navn skulle aldri ha blitt nevnt i denne sammenhengen. Det var ikke Steven som påstod at Keane kan bli solgt, det var det jeg som gjorde, sier han til avisa.

Og i følge the Belfast Telegraph sier også klubben nå at Lawrensons tolkning av Gerrards uttalelser er blitt feil og at Keane ikke vil bli solgt i januar.

Til slutt en oppmuntrende melding om Liverpool FC som klubb. Det er riktig nok gått snart 19 år siden klubben vant seriemesterskapet i England. Liverpool har imidlertid hatt suksess i Europa de siste årene og er stadig mer populær enn sine nærmeste konkurrenter i Premier League.

I følge en fersk undersøkelse er Liverpool fortsatt mest populær, melder EUfootball.biz. 2,708 fans ble spurt og 14,3 prosent svarte Liverpool, mens 11,8 svarte Manchester United.

Her er topp 10-lista:

  1. Liverpool – 14.3%
  2. Manchester United – 11.8%
  3. Tottenham Hotspur – 9.7%
  4. Arsenal – 9.6%
  5. Newcastle United – 5.8%
  6. Manchester City – 5.3%
  7. West Ham United – 4.9%
  8. Aston Villa – 4.4%
  9. Chelsea FC – 3.6%
  10. Everton FC – 3.1%

No comments:

Post a Comment