Sunday, December 14, 2008

Hull-stopper linkes

Hull-stopper linkes med overgang til Merseyside. Ytterligere økonomiske problemer for Gillett?

Dagen etter at Liverpool dessverre bare klarte 2-2 på hjemmebane mot Hull City kobles klubben til Hull-midtstopper Michael Turner. I følge The People skal Liverpool se på 25-åringen som en langsiktig erstatning for Sami Hyypia.

Merseyside-klubben kan komme til å gå for en tranfer i januar eller etter sesongslutt for spilleren som kom fra Brentford til Hull i 2006. Han har vært en stor spiller for laget som denne sesongen har tatt Premier League med storm etter opprykket fra the Championship.

Spør du meg, har vi utmerkede erstattere for Hyypia i troppen allerede. Både Daniel Agger og Martin Skrtel er langsiktige løsninger på midtstopperplass.

Hva mener du?


I følge dagens News of the World sitter George Gillett på en økonomisk tidsinnstilt eierbombe. Han må skaffe £50m innen seks uker, eller selge seg ut av Liverpool FC. Da må han betale tilbake lånet han tok opp med klubben som sikkerhet, og avisen med tidligere Liverpool Echo-skribent Chris Bascombe, spekulerer i om Tom Hicks dermed kan få full kontroll over klubben.

Dette Gillett-lånet kommer altså på toppen av £350m-lånet som de to texanerne trolig må innfri i juli. Og avisa hevder også at investorer fra Dubai, som den siste tiden har gjort det klart at de likevel ikke er interessert i å kjøpe Liverpool FC, snart kan være tilbake ved forhandlingsbordet.

Forøvrig hevder avisa at de forsøker å få bort fokuset på egen økonomi, ved å tilby Rafa Benitez en kontraktsforlengelse verdt £16m, som de håper å få signert før jul.

1 comment:

  1. Håper sagaen om eierskapet i Liverpool FC snart tar slutt ved at en stabil og positiv eier snart får kjøpe aksjemajoriteten.

    Kami

    ReplyDelete