Thursday, December 4, 2008

Belaster klubben med mer gjeld?

Liverpools eier bruker klubben som sikkerhet for privat lån? Barry-sagaen fortsetter? Valencia linkes nok en gang.

I følge nettstedet til den kanadiske avisa The Globe and Mail har George Gillett Jr tatt opp et personlig lån på $75m, med Liverpool FC som sikkerhet. Dermed legger han en enda større gjeldsbyrde på klubben enn det han allerede har gjort i kompaniskap med Tom Hicks.
Den kanadiske avisa melder at Gillett har tatt opp et høyrentelån på $75m fra en amerikansk finansieringsfond, med Liverpool FC som sikkerhet, gjennom eierselskapet Football Investments LLC.

Verken Gillett eller Hicks er spesielt populære blant Liverpool-fansen fra før av, og dette kan være nok en dråpe i det allerede svært fulle begeret. Men er vi overrasket? Nei! Enda godt at vi vet Sheik Mohammed lurer i kulissene, klar til å ta over eierskapet!

Den gode gamle historien om Aston Villa-kaptein Gareth Barry vil ikke forsvinne helt. I følge EyeFootball sier Villa-manager Martin O'Neill at Benitez kan komme til å komme med et nytt bud på spilleren.

Barry var nære å komme til Liverpool i sommer etter flere bud fra Merseyside, men vår røde klubb klarte ikke å hoste opp nok penger for ham, og Benitez fikk til slutt smekk på fingrene fra eierne for å ville gi mer penger for ham enn de mente han var verdt.

- Det er ikke det at jeg ikke er sikker på hva jeg ønsker å gjøre - jeg er usikker på hva andre kommer til å gjøre. Hvem kan si at Liverpool ikke kommer tilbake med et nytt bud i januar? Jeg aner ikke og har ikke lyst til å påstå at det ikke vil skje for så se at det skjer likevel, sier O'Neill.

Barry snakker forøvrig ut om sommerens transfersirkus i en lengre artikkel i Birmingham Mail.

Og i dag er det også et annet rykte som dukker opp igjen. I følge EatSleepSport blir Liverpool igjen satt i forbindelse med et bud på Wigans Antonio Valencia.

Spilleren får stadig positiv omtale og blir linket til andre klubber som Aston Villa og Manchester United. Og dersom det går som det ser ut til at det gjør med Jermaine Pennant, kan kanskje Valencia være en spennende erstatter.

Bolton skal ha blitt linket med et bud på £4,5m for ham, og det er neppe mer enn Liverpool får igjen om klubben selger Pennant.

No comments:

Post a Comment