Tuesday, December 16, 2008

Keane ut i januar?

Uttalelser fra Liverpool-kaptein Steven Gerrard får oss til å tro at Robbie Keane kan forsvinne i januar. Kan det skje?

De siste dagene har det kommet flere historier om Robbie Keane i forbindelse at hans første halvår som Liverpool-spiller ikke har resultert i veldig mange mål. Disse ryktene har fått ny fart etter at Mark Lawrenson i dag skrev at han "ikke er sikker på om Liverpool vil beholde Keane", i en kommentar i Liverpool Daily Post.

- Dersom det kommer bud på ham i tranfervinduet er jeg ikke sikker på om de vil bli oversett, sier han i kommentaren.

I tillegg skal Steven Gerrard ha kommet med en uttalelse som kaster bensin på ryktebålet. Til programmet 'The Last Word' på radiokanalen Today FM skal Lawrenson ha fortalt at han snakket med Gerrard etter 2-2-kampen mot Hull. Der valgte Benitez å bruke Leiva, El Zhar og Babel som innbyttere i steden for £20-millionersmannen Keane som er mestscorende på det irske landslaget noensinne.

Gerrard skal ha sagt til Lawrenson at han tror framtiden på Anfield blir vanskelig for lagkameraten.

- Jeg vil ikke nevne navn, men jeg hadde en drink med Gerrard lørdag kveld, og vi snakket om Keane. Han sa til meg at de har samme agent og at han tror noe vil skje med Keane i januar, skriver The Daily Mail.

Til nå skal Liverpool, i følge The Independent, bare ha betalt £5m av overgangssummen for iren; noe som vil gjøre en eventuell overgang tilbake til Tottenham og Harry Redknapp enklere.

Robbie Keane har ikke vært noen stor suksess som spiss så langt i Liverpool. Men han har bidratt godt på en del andre områder når han har vært på banen og har fått en del skryt av lagkamerater og manager. Men spør du meg må en spiller av Keanes kaliber levere scoringer, og Liverpool trenger flere spillere med kvaliteter som Torres når det gjelder å putte ballen i nettet. Jeg tror imidlertid ikke Benitez vil innrømme et feilkjøp ved å selge ham allerede nå i januar.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment