Friday, December 12, 2008

Spiss og stopper linkes

Kroatisk spiss og ukrainsk stopper linkes. Daniel Agger forsvinner?

Liverpool skal vurdere å hente den 29 år gamle spissen Ivica Olic, i følge Liverpool Daily Post. Aviser sier ryktene forteller at Benitez har penger å bruke på spillere i januar, og vil ønske å forsterke den angripende lagdelen.
Dermed har Liverpool hatt speidere på plass for å vurdere den kroatiske landslagsspissen som har scoret 25 mål på 65 kamper for sin nåværende klubb Hamburger SV og 35 mål på 78 kamper for sin forrige klubb, CSKA Moskva. Han er ute av kontrakt kommende sommer, men Benitez tror han kan hente ham for omkring £6m i januar.

Olic ble også nevnt på ryktebørsen i sommer, den gang tenkt som kantspiller.

Forøvrig melder Sky Sports at AC Milan nå bekrefter sin interesse for Daniel Agger. Ryktene har gått og Agger venter med å skrive noen ny kontrakt. Og dette har Milan merket seg.

23-åringen er dermed én av tre-fire spillere som den italienske klubben vurderer i sin forsvarsrekke for januar.

- Vi har fulgt nøye med på Agger og han har ikke signert noen ny kontrakt. Vi har en liste med tre-fire navn som kan brukes defensivt. Agger er en av disse, sier Milans Visepresident Galliani i følge danske Tipsbladet. Og i følge siste nytt fra nettstedet og Liverpool Daily Post er det ikke sikkert Agger forlenger kontrakten med LFC.

Etter min mening er Daniel Agger et av de største talentene Rafa Benitez har hentet og en spiller Liverpool absolutt ikke må finne på å selge. Jeg ser gjerne for meg Agger og Skrtel som vår sentrale stopperduo om noen år. Gi ham en ny og god kontrakt!

Hva mener du?

Men skulle Agger forsvinne skal Liverpool ha erstatteren i kikkerten allerede, i følge This is Anfield. Det er den ukrainske midtstopperen Dmytro Chygrynskiy det er snakk om, som i følge Sky Sports følges av to Premier League-klubber - Liverpool og Newcastle.

I dag spiller 24-åringen for ukrainske Shakhtar Donetsk og har den siste tiden stått fram som en ledende skikkelse både for klubblag og landslag.

- En overgang til en klubb i Premier League ville være en drøm for meg, sier han til ukrainsk presse. The Mirror har laget en factfile om spilleren.

1 comment:

  1. Trur Agger ennå ikke har vist sitt potensiale i LFC, skader har satt sin begrensing. Den framtidige midtstopperstyrke (de neste 4-5 åra) er Agger, Carragher og Skertl.

    ReplyDelete