Monday, December 1, 2008

Gamle helter blir som nye?

To tidligere Liverpool-spisser linkes til gamleklubben. Middlesbrough-spiller linkes på ny. Benitez med ny kontrakt denne uka? Og mye mer...

Med nøyaktig en måned igjen til transfervinduet igjen åpner er det mange rykter som svirrer på ryktebørsen. Det har gått noen historier om at vår gamle storscorer Michael Owen kan være på vei tilbake til Anfield for sjokk-prisen £2m. Kontrakten hans med Newcastle løper ut til sommeren, så skjærene vurderer å selge ham nå isteden for å la ham gå gratis til sommeren.

Men i følge Liverpool.no melder Liverpool Echo at dette ikke er aktuelt.

I dag blir det også fortalt at Wigan har gitt grønt lys for bud på vår gamle "uslepne diamant", Emile Heskey. Både Liverpool og Tottenham skal være interesserte, i følge FootballFancast.com.

Heskeys kontrakt med Wigan løper ut om noen få måneder, men den store spissen har ingen ønsker om å fornye. Og i følge The Mirror er også Manchester City interessert.

Forøvrig dukker i dag ryktet om Stewart Downing opp igjen. News of the World skriver at Liverpool, Tottenham og Manchester City vil kjempe om hans signatur i januar.

Downing holdt på å forsvinne fra Middlesbrough i fjor, men skrev isteden under en ny kontrakt. Men han har et ønske om å spille i Champions League, og venstrevingens rykte ble ikke akkurat dårligere av å bli tatt ut til Fabio Capellos tropp mot Tyskland for et par uker siden.

Rafa Benitez' kontrakt har også vært under lupen den siste tiden. I dag melder The Daily Star at en ny avtale vil bli underskrevet denne uka, og at det også vil føre til nye kontrakter for flere av spillerne.

Benitez sier han har vært i samtaler med eierne og at ny kommunikasjon vil skje raskt. De vil snakke sammen igjen, også om hva som skal skje i transfervinduet neste måned. Manageren lar det skinne gjennom at han trolig ikke har mye ekstra penger å bruke på spillerkjøp i januar, men at det kan skje endringer etter salg av mannskap fra den nåværende troppen.

I tillegg vil klubben ønske å forlenge kontraktene til fire av spillerne som har 18 måneder igjen av sine nåværnede avtaler. Dette skal gjelde Daniel Agger, Dirk Kuyt, Fabio Aurelio og Alvaro Arbeloa.

Kortnytt:

Ryktene fortsetter å gå om det 19 år gamle talentet Keirrison. Nå melder Footylatest at Valencia har lagt inn et bud, men at Liverpool ennå har en sterk posisjon fordi spilleren har et bedre kontraktsforslag på bordet fra de røde.

Goal.com gjentar historien jeg brakte tidligere om at Liverpool fortsatt er interessert i å hente Gabriel Heinze fra Real Madrid. Goal mener imidlertid det kan bli vanskelig fordi den spanske klubben har skadeproblemer.

Xabi Alonso gjør det klart at han ikke har noen intensjoner om å dra fra Liverpool, slik det har blitt spekulert en del i den siste tiden. I følge Goal.com ser Xabi seg sjøl på Merseyside i mange år framover.

Benitez mener Steven Gerrard kan ha så mye som ti år igjen av sin karriere som fotballspiller. Kapteinen som er 28 år nå bør også utvikle seg som spiller, mener Rafa som tror Kaptain Fantastic også kan bli benyttet mer som spiss i framtida.

No comments:

Post a Comment