Friday, December 19, 2008

Brasiliansk talent linkes

Brasiliansk erstatter for Pennant? Babel lei av benken? Real-treneren misliker trekningen.

Det har den siste tiden blitt spekulert hardt i at Jermaine Pennant forsvinner fra Anfield i januar. Dermed begynner også mediene å komme med historier om hvem som eventuelt kan bli hans erstatter i Liverpool-troppen.

I går var det Aarono Lennon som ble lansert som kandidat, som byttehandel dersom Pennant går til Tottenham. Og Antonio Valencia er også tidligere blitt nevnt som erstatter.

I dag melder imidlertid Sport.co.uk at Rafa Benitez har lagt sine øyne på brasilianske Renato Augusto. Den 20 år gamle offensive midtbanespilleren skal være et av de største talentene som har kommet ut av ungdomsakademiet til CR Flamengo de siste årene og kan komme til å koste omkring £10m.

I følge profilen hans på Wikipedia har hans kontroll på ballen, hurtighet og dribleferdigheter gitt ham plass på brasils U20-lag. Han har imidlertid vært plaget med mange skader og skal ha kommet til Bayer Leverkusen for omkring 10 millioner Euro.

VIDEO, skrytevideo for Augusto fra YouTube:


VIDEO, Et fantastisk mål av Augusto for Bayern:


VIDEO, og dette målet er ikke så gæli heller:



Men Pennant er ikke den eneste spilleren som settes i forbindelse med en transfer bort fra Anfield i januar. Ryan Babel skal visstnok tidligere i høst ha ønsket seg en utlånsavtale tilbake til Holland. Men det fikk han ikke lov til.

Nå melder The Mirror at han kan være i ferd med å se seg om etter en permanent overgang i januar. Avisa melder at han skal være lei av tilværelsen som innbytter og Liverpool skal være fristet til å høre på bud dersom de er høye nok. AC Milan, Ajax og PSV skal alle ha vist interesse.

- Rotasjonssystemet [til Rafa Benitez red. anm.] er historie og jeg er et av ofrene for det. Nå har jeg vist nok tålmodighet - jeg vil spille! skal Babel ha sagt, i følge avisa.

trakk vi altså Real Madrid i Åttendelsfinalen av Champions League. Bortekampen spilles i Madrid onsdag 25. februar, mens returen på Anfield går tirsdag 10. mars.

Tidligere Tottenham-manager Juande Ramos er for tiden trener i den spanske klubben og sier han misliker trekningen.

- Vi misliker denne trekningen og det antar jeg de andre også gjør. De er et godt og vanskelig lag å spille mot og har noen veldig gode spillere, sier Ramos i følge Sport.co.uk.

VIDEO, Sammy Lee har pressekonferanse før helga i Rafas sykdomsfravær. Han kommenterer Benitez' helse, CL-trekningen og juleprogrammet i Premier League:


VIDEO, Sammy Lee var også involvert da Liverpool spilte mot Real Madrid forrige gang, i Europacup-finalen i Paris i 1981. Her er målet som avgjorde kampen:

No comments:

Post a Comment