Monday, April 21, 2008

Hvor havner Villa?

Skal superspissen David Villa til London, eller kommer han til Merseyside? Sveitsisk midtbanespiller linkes. Og enda mer...
The Daily Telegraph melder at David Villa vil til Arsenal, melder bloggen Caughtoffside, men at han vil til Liverpool om dette ikke skulle bli noe av. Jeg kunne imidlertid sjøl ikke finne noe nytt om denne historien på avisas nettsider, men det er mulig det bare har stått i papirutgaven.

Vi vet alle hvor upresise slike rapporter i avisene kan være og nå har akkurat Benitez gått ut og sagt at en avtale med en seniorspiller som IKKE SNAKKER ENGELSK er på plass. Kan det være?...
Kan det være at Tom Hicks har bestemt seg for å få Liverpoolsupporternes goodwill ved å kjøpe en spiller de virkelig sikler etter? Villa og Torres har allerede gjort sakene sine godt sammen på det spanske landslaget og ville uansett være et utrolig spennende alternativ i en 4-4-2-formasjon.

Forøvrig skal Liverpool i følge Lanchashire Evening Post være interessert i å se nærmere på 23-åringen Gökhan Inler. Den opprinnelig tyrkiske midtbanespilleren gjør landslagsopptredner for Sveits og tjener for tiden lire hos Udinese i Serie A. Manchester City skal også være interessert.

- Mange klubber har vist interesse for ham, men det er spesielt et par lag i England som er veldig interessert. Vi vil ha minst £8m for ham, for han er en utrolig god spiller, sier Udineses president Giampaolo Pozzo.
I dag har vi også kunnet lese at det går mot at både Steven Gerrard og Frank Lampard spiller når de to erkefiendene Liverpool og Chelsea igjen møtes i en semifinale i Champions League tirsdag. Det har vært tvil rundt Gerrards skadesituasjon. På Thisislondon.co.uk kan du se bilder av Gerrard i trening før møtet på Anfield.
Og tidligere Liverpool-spiller Boudewijn Zenden tror Liverpool havner i sin tredje finale på fire år.

---------------------------------------------------------------------------------
Noen andre historier:
Yanks på vei ut? (Daily Express)

No comments:

Post a Comment