Tuesday, May 6, 2008

Silly Season #3

Ryktet om Abidal bekreftes av større medier. Inler-representanter på Merseyside? Peter Crouch til Pompey? Nytt talent hentes fra Cardiff? Barry har bestemt seg. Ny keeper fra Birmingham?
I forrige uke kunne jeg fortelle om ryktet som gjaldt Barcelonas venstreback Eric Abidal. Dette ble da meldt av netsttedet FansFC, men noen pris ble ikke antydet, annet enn at han kom fra Lyon for et år siden for 15 millioner Euro. Noe som tilsvarer omkring £10m.

Dette ryktet blir nå gjentatt av de store avisene The Daily Mail og The Daily Telegraph og det hevdes at et bud fra Liverpool vil ligge på omkring £8m. Representanter for Liverpool skal ha vært tilstede da Barcelona knuste Valencia 6-0 i helga.

Spilleren blir sett på som en direkte erstatter for John Arne Riise, som skal ha fått beskjed om at han ikke lenger har noen framtid i klubben.

Et annet rykte som dukker opp i dag stammer det ikke veldig troverdige nettstedet TribalFootball, og må tas med en klype salt.

I følge nettstedet skal Liverpool være i samtaler med den italienske klubben Udinese for spillerne Gokhan Inler (bildet) og Andrea Dossena. Klubben skal ha hatt representanter tistede på Merseyside sist uke for å ha samtaler om duoen som har vært svært gode i Serie A denne sesongen.

Inler er midtbanespiller og tidligere omtalt her på bloggen, mens Dossena er 27 år gammel ving-back. Udinese forventer å hente inn penger for de to i sommer.

Forøvrig fortsetter ryktet om at Peter Crouch skal til Portsmouth å vokse. Avisa Daily Mirror mener å vite at klubben ønsker å tilby ham en ukelønn på utrolige £75.000.

I tillegg skal klubben være villige til å legge £8m på bordet for å hente ham og dermed slå Newcastle, Manchester City og Middlesbrough som også holder øye med langemann. Portsmouth-manager Harry Redknapp skal også ha forsøkt å hente Crouch i januar, uten å lykkes.

I tillegg skal Pompey også være interessert i Crouch' tidligere omtalte lagkamerat John Arne Riise.

Og i dag kom også nyheten om at Liverpool skal ha lagt inn et bud på £3m for Cardiff Citys talentfulle Aaron Ramsey. Cardiff skal imidlertid ha avslått tilbudet og bedt Liverpool hoste opp mer penger om det skal bli aktuelt med en overgang, melder Wales on Sunday.

Ramsey er 18 år og spiller på midtbanen til Cardiff. Han debuterte i fjor på Wales' U21-lag som en av de yngste noen sinne. Han var tidligere kaptein på U17-landslaget. Ramsey har Ryan Giggs som sitt største forbilde og har tilnavnet "Rambo".

Og rykteflommen vil ingen ende ta denne tirsdagen. Rett før jeg skulle publisere denne bloggen kom nemlig saken fra The Independent om at Gareth Barry kommer til å avslå et nytt kontraktsforslag fra Aston Villa og heller skriver under for Liverpool.

I følge avisa skal klubbene stå langt fra hverandre hva gjelder pris på spilleren, men når Barry har bestemt seg for hvor han vil spille, vil dette tvinge fram en enighet mellom partene.

Men i tillegg forteller avisa at Rafa Benitez ønsker seg ytterligere backup på keeperplassen, i tillegg til Charles Itandje og i følge avisa er Benitez nær en avtale om å hente Birmingham Citys Maik Taylor (bildet).

---------------------------------------------------------------------------------
Andre nyheter:
Liverpools nye stadion godkjent - igjen! (Liverpool Daily Post)
DIC 'vil ha med fans' i Liverpools styre
Riise sur for å ikke ha fått noe nytt kontraktsforslag (The Daily Mail)
Tottenham vil også ha Man Citys Johnson (Talking Soccer)

No comments:

Post a Comment