Monday, March 24, 2008

Ryktebørsen: Byttehandel?

Liverpool frister ligakonkurrent for å hente superving til Anfield. Hør Rafas analyse.
I følge avisa The People skal Rafa Benitez være svært interessert i å hente Blackburns høyreving David Bentley for å styrke høyresiden av angrepet. Bentley skal være desperat etter å komme til en klubb som spiller i Champions League og Liverpool skal i følge avisa være foran klubber som Atletico Madrid i køen for å få hente ham.
Blackburn skal imidlertid være lite villige til å selge, men Benitez skal være villig til å kaste Jermaine Pennant inn i handelen for å overtale Ewood Park-klubben. Bentley har omkring to år igjen av sin kontrakt med Blackburn, men 24-åringen skal være motvillig til å underskrive noen ny.
Den siste tiden har Pennant fått lite spilletid fordi man har brukt en 4-2-3-1 formasjon hvor Dirk Kuyt har spilt på høyre side i midtbanetreeren. Men Kuyt er ikke noen naturlig ving og har fått kritikk for å ha scoret få mål denne sesongen. Så hvorfor ikke hente en naturlig ving til å spille på høyresiden?

Bentley, som debuterte for det engelske a-landslaget i februar, har scoret ni mål denne sesongen og vært nest sist på ballen ti ganger - så langt. Og han skal ha fått beskjed fra landslagssjef Fabio Capello om å komme seg til et lag som spiller på øverste nivå, om han ønsker å fortsette med landslagsspill.

Her kan du høre Rafa Benitez' pressekonferanse etter det ydmykende nederlaget mot Manchester United på Old Trafford.

No comments:

Post a Comment