Monday, March 31, 2008

Oppgjør på Emirates...

Vinner The Good fra Dubai duellen når hans representanter møter The Bad og The Ugly fra Texas for første gang samlet?
Så ser det altså ut til at det drar seg til mot en avgjørelse i eierskapsduellen mellom cowboyene fra Texas og oljesjeiken fra Dubai. Siden i fjor høst har det stormet mellom våre nåværende eiere, Tom Hicks og George Gillett Jr. - og denne uka kom en sjelden uttalelse fra Gillett, der han innrømmet at forholdet til Hicks er svært dårlig. Og i kulissene har hele tiden Dubai International Capital (DIC) - Sjeik Mohammeds forlengede arm inn i finansverdenen, lurt med masse pecos og ønske om å kjøpe klubben.
Onsdag skal Liverpool spille mot Arsenal i Champions League på Emirates Stadium. Der skal visstnok The Good (DIC), The Bad (Hicks) and The Ugly (Gillett) møtes for aller første gang i samme rom - i følge The Daily Telegraph. The Bad and The Ugly har imidlertid bedt om å ikke få sitte sammen under kampen.

Og kanskje det er et slags tegn at dette møtet - eller oppgjøret, om du vil - skal gjennomføres et sted hvor "emiratene" hersker. For når Rick Parry går ut offentlig og sier at det er på tide å få slutt på stridighetene i styrerommet, da må det være alvor.

Så hvem vet - kanskje det blir "shootout" i The Gunners' styrerom som gir et resultat det går an å leve med for klubb og supportere også inn i sommerens transfervindu og mot en ny sesong. Jeg håper og tror at amerikanerne snart tar til forunften og lar araberne ta over der den skrantende amerikanske kapitalen ikke strekker til.

---------------------------------------------------------------------------------
Flere nyheter:

No comments:

Post a Comment