Friday, March 28, 2008

Saviola fortsatt interessant

Liverpool fortsatt interessert i argentinsk spiss. Spansk midtbanetalent på vei? Fire klubber vil ha Benitez. Hør intervjuet med Gillett! Pluss mange flere nyheter...

Tidligere har det gått rykter om at Liverpool skal være interessert i den argentinske spissen Javier Saviola. Og nå melder Fans FC at Liverpool kommer til å legge inn et bud på spilleren kommende sommer.

Klubben skal være klar for å legge inn et bud på omkring £6m for den argentinske spissen som fortsatt regnes som et av de største talentene i europeisk fotball. Spilleren har bare fått seks kamper for Real Madrid etter at han kom gratis fra erkerival Barcelona sist sommer. Og nå heter det i spansk presse at Benitez ønsker å hente spilleren, som har 40 landskamper for Argentina i beltet, til Anfield.

En annen spiller som linkes tungt for tiden er Getafes Ruben De la Red. Liverpool skal være interessert i den 22 år gamle midtbanespilleren som har fått sin første tur med det spanske landslaget nylig.

I følge Sky Sports skal Benitez se på ham som en fin erstatter for Xabi Alonso, som kan komme til å forsvinne kommende sommer. Men det skal foreløpig ikke ha vært noen formel kontakt mellom klubbens representater og Liverpool.

- Jeg har ikke snakket med noen ledere for Liverpool ennå, sier "Ruben den Røde" til Sky.

I går kunne du lese at Barcelona muligens ønsker seg Rafa Benitez som erstatter for Frank Rijkaard i managerstolen.

I dag melder Liverpool Daily Post at hele FIRE klubber vil forsøke å friste Benitez til å reise fra Anfield. Det er tidligere nevnte Barcelona som står først i køen, men i tillegg skal både Real Madrid, Atletico Madrid og Benitez’ tidligere klubb Valencia, følge situasjonen nøye.

Real Madrid leder serien i Spania med fem poeng på Barcelona, men Bernd Schuster skal likevel sitte uttrykt etter at klubben røyk ut av Champions League mot Roma. Valencias trener Ronald Koeman, som kun har vært på Mestalla siden oktober, skal også sitte utygt og Atleticos Javier Aguirre skal visstnok også stå i fare for å få sparken ved sesongslutt.
Og dersom det går slik mange etter hvert tror, at DIC er nye eiere på Anfield før sommeren, kan de kanskje ønske å gjøre store utskiftninger på Anfield.

I dag har vi kunnet lese at sannsynligheten for at George Gilletts dager som eier på Anfield snart er talte stadig øker. Texaneren ga et intervju til den canadiske radiostasjonen Fan590, der han fortalte åpenhjertig om hva som har skjedd bak kulissene i vår røde klubb de siste månedene.
Du kan laste ned hele intervjuet som mp3-fil her!

---------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment