Monday, March 10, 2008

Ryktebørsen: Oscar Trejo

Skal en argentinsk spiss bli et av kjøpene i sommerens transfervindu? Hva skjer med DIC?

Rafa Benitez skal være interessert i den argentinske spissen Oscar Trejo, melder Eyefootball.com. Den 19 år gamle spilleren skal i første omgang være aktuell for et låneopphold, men med en mulighet for kjøp. Da skal prisen ligge på omkring £5m.

Trejo stammer fra ungdomssystemet til Boca Juniors - på samme måte som spillere som Riquelme og Maradona. I 2007 ble han kjøpt til spanske Real Mallorca.

I sagaen om Sjeik Mohammed og Dubai International Capital (DIC) sitt ønske om å overta Liverpool FC har det kommet mange meldinger som sier at George Gilletts andel - minus en prosent- er blitt solgt til DIC. Men
dette stemmer ikke.

Det ligger imidlertid an til at Tom Hicks kjøper én prosent av Giletts andel, mens resten går til DIC. I følge The Guardian hevder DIC at de har en avtale om at de får kjøpe 98 prosent av hans andel.

Dersom dette blir tilfelle, etter et tidligere rapportert møte i Dubai kommende uke, vil DIC få to styremedlemmer - Sameer Al-Ansari og Amanda Staveley, som skal representere araberne.

Denne løsningen fører til at Tom Hicks sitte med majoriteten av aksjene i klubben og "bukta og begge endene" når det kommer til viktige avgjørelse. Likevel vet vi at Sjeik Mohammed og hans selskaper ikke akkurat sliter med kapitalstrømmen. Dermed ligger det trolig an til spennende tider på transfermarkedet denne sommeren. Men vil det i lengden være en god løsning med to eiere som sitter på hver sin side av kloden?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment