Saturday, March 15, 2008

Liverpool - Reading 2-1

Lørdag var Reading motstander på Anfield. En flott forestilling av Liverpool ble kronet med nok en scoring av Torres! Se målene her!
Ingen fikk Martin Skrtel tillit i midtforsvaret - denne gangen sammen med Jamie Carragher, Et par som ser ut til å ha funnet tonen fint. Mens Alvaro Arbeloa fikk bekle venstrebacken og Fabio Aurelio voktet venstresiden.

Forøvrig var laget uforandret, bortsett fra at Xabi Alonso var kommet inn for Lucas.
Det ble en forrykende første omgang med mange sjanser helt fra starten, og Liverpool fikk seg et sjokk da Readings Matejovsky scoret etter fem minutter.

Men heldigvis spilte Liverpool godt og etter 19 minutter fikk vår hardtarbeidende midtbaneelegant Javier Mascherano et utrolig godt treff omtrent klistra opp til høyre i readings mål!

Resten av omgangen fortsetter det gode spillet, uten at det kommer til de store målsjansene, men alt i alt godtkjent.

Andre omgang er bare to minutter gammel da Fernando Torres kan plusse på nok et mål på kontoen - som nå er på hele 20 mål i Premier Leage. Torres går opp på et innlegg fra Steven Gerrard og header fint i mål

Dermed er det Torres som får score det avgjørende målet i kampen som totalt sett var en overbevisende forestilling av et lag som virkelig er i flytsonen. Så spørs det om dette holder når vi skal spille mot Arsenal i tre kamper - to i Champions Leagues kvartfinaler og en i Premier League.
Se Mascheranos mål her:
Se Torres' mål her:

---------------------------------------------------------------------------------
Les kampreferatLiverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio, Alonso, Mascherano, Kuyt, Gerrard, Babel, Torres.

Benken: Itandje, Hyypia, Riise, Benayoun, Crouch.

No comments:

Post a Comment