Wednesday, March 12, 2008

Ryktebørsen: Henry?

Skal Liverpool hente en tidligere toppscorer i Premier League tilbake til England?

Det var kanskje ikke så vanskelig å forutsi det, og at konkurransen for tidligere Arsenal-kjempe Thierry Henry skulle bli stor i Barcelona, burde ikke komme som noen overraskelse.

Nå sier ryktene at Henry begynner å bli lei av å stille bak Lionel Messi, Ronaldinho og Samuel Eto’o i køen til spissplassen. Og dette er selvsagt noe som vil gi de fleste managere, med en viss tilgang til euro og pund kommende sommer, vann i munnen. For selv om mannen blir 31 år i august er det ingen tvil om at han helt sikkert fortsatt vet hvor målet står. Og hvilke fantasier bringer vel ikke et imaginært bilde av Henry ved siden av Torres?

I følge The Daily Telegraph sier Villareal-spiller, og tidligere Arsenal-kompis Robert Pires, at Henry ikke lenger er så fornøyd med tingenes tilstand i Barcelona.

- Dersom jeg skulle påstå at Henry er lykkelig, ville det være en løgn. Det er komplisert, for han spiller ikke der han ønsker på banen. Han blir alltid plasser til venstre eller høyre. Jeg kjenner ham og vet han ikke er fornøyd med dette, sier Pires.

- Og han er svært misfornøyd med å bli byttet ut tidlig i kampene. Det var han ikke vant til i Arsenal, sier han videre.

Så hva sier vi? Vil vi ha Henry ved siden av Torres på Anfield? Jeg skulle gjerne bytta bort et par andre spillere for å få ham til Merseyside!
Hva mener du?

No comments:

Post a Comment