Tuesday, March 4, 2008

Hicks byr på Gilletts andel

Meldingene om eierstriden rundt Liverpool FC toppet seg tirsdag kveld.

Tirsdagen ga mange meldinger om hva som skjer i forhold til eierskapet i Liverpool FC. Først ble det hevdet at Dubai International Capital (DIC) og Sjeik Mohammed skal ha gitt et tilbud på £400m for hele klubben, med en tidsfrist til midnatt.

Dette ble imidlertid etterpå avvist, før det kom en melding om at budet på £400m var blitt avvist. Imidlertid skal forhandlingene mellom DIC og George Gilett ha fortsatt utover tirsdags-kvelden.

De siste meldingene som kom tirsdag kveld sa imidlertid at Gilett nå har fått et tilbud fra Tom Hicks om å overta hele eller deler av hans andel og få full kontroll over klubben.

I følge Associated Press foregår det altså samtidig forhandlinger mellom representanter for Tom Hicks og George Gillett tirsdag kveld. Det skal imidlertid være uklart om dette gjelder hele Gilletts 50 prosent-andel eller bare deler av den.

Samtidig melder ITV at Hicks "ikke formelt har avvist budet fra DIC". Men han skal fortsatt være like uvillig til å selge sin andel.

Mange forvirrende meldinger som kommer nå, men forhåpentligvis er vi klokere onsdag. Hva tror du skjer?

2 comments:

  1. Håpe virkelig at DIC får tatt over nu da

    ReplyDelete
  2. jeg håper virkelig at enten DIC eller noen andre kommer inn.. håper ihvertfall at ikke Hicks kjøper opp enda mere - han har jo ikke penger til dette.. han vil jo bare sitte på Liverpool for navnet Liverpool.. han kan sikkert ikke offside regelen en gang :-s

    ReplyDelete