Monday, March 3, 2008

Hvem går hvor?

Dagens ryktebørs bringer spekulasjoner i hvor en eldre forsvarer og en spiss befinner seg neste sesong.

Til tross for at det meldes at Liverpool er i kontraktsforhandlinger med "ute-av-varmen"-spiss Peter Crouch og gamlis-forsvarer Sami Hyypia, spekuleres det i at de er på vei bort fra klubben kommende sommer.

I følge Daily Mail ønsker klubben å beholde begge to, men trolig vil begge to vurdere sin situasjon når sommeren kommer. Spesielt gjelder dette trolig Peter Crouch, som har vært gjenstand for spekulasjoner hele sesongen, med klubber som Manchester City, Portsmouth og Newcastle i kø.

I sommerens transfervindu vil 27 år gamle Crouch være i stand til å ta i bruk den FIFA-regelen som sier at alle spillere som er under 28 år, og som har gjennomført mer enn tre år av en kontrakt på fire eller fem år, kan kjøpe seg ut av kontrakten sin.
Hyypia (34) har spilt nok kamper denne sesongen til å få en ny ettårskontrakt, og vil trolig takke ja til dette, til tross for at både Fullham og Newcastle skal være interessert.

Jeg tviler på om Hyypia forsvinner denne sommeren. Finnen er noe nær en legende på Anfield og vil trolig bli i klubben i mange år framover, i en eller annen rolle. Peter Crouch sin situasjon er jeg mye mer usikker på. Jeg blir ikke overrasket dersom han forsvinner, etter lite spilletid - til tross for at han var klubbens toppscorer sesongen før.
Hva tror du?

No comments:

Post a Comment