Wednesday, October 22, 2008

Amerikanerne villige til å selge?

Er Gillett og Hicks villige til å selge Liverpool FC? Er sjeik Mohammed fortsatt interessert i å kjøpe? Linket Aston Villa-spiller sutrer og Fernando Torres er blitt klesmodell - se videoer!

I følge en rapport i den seriøse avisa The Times er altså Liverpool FC nå til salgs. Avisa hevder Gillett og Hicks har engasjert investeringsbanken Merrill Lynch i arbeidet med å finne en ny eier, siden amerikanerne trolig ikke får fornyet sitt lån hos Royal Bank of Scotland neste gang det forfaller til betaling.

Sjeik Mohammed skal fortsatt være interessert, men ikke til den prisen texanerne forlanger, som skal være på £550m. Det er £50m mer enn sjeiken er villig til å gi.

Nettstedet Footylatest melder imidlertid at et nytt bud fra Dubai er på vei, siden de nåværende eierne nå ser ut til å ville selge, og fram til de får solgt vil bruke overskuddet av klubbdriften på å betale ned på gjelden de sjøl har påført klubben. Dette i følge The Telegraph.

Kilder med innblikk i Hicks og Gillets forretninger skal ha bekreftet at texasmilliardærene vil bruke over halvparten av klubbens overskudd fra 2007 på £40m til å behandle gjeld.

Og i følge Footylatest-artikkelen er sjeik Mohammed desperat etter å finne en klubb å ta over, for å ta opp konkurransen med sine arabiske venner i Manchester City.

Våre amerikanske eiere er altså så grådige som vi har hatt mistanke om. Hvis de hadde hatt noe som helst hjerte for klubben hadde de trukket seg ut til en langt lavere pris enn de forlanger nå og likevel sittet igjen med en stor gevinst.
Yanks out!

Ellers fortsetter sagaen om Gareth Barry å rulle videre. Den hardtarbeidende landslagsspilleren har åpenbart fått nykker etter den utilslørte interessen fra Rafa Benitez i sommer. Nå har han begynt å sutre over at han ikke får spille på sin faste plass.

Den siste tiden er han blitt benyttet på venstre back - der han også har spilt i perioder tidligere. Men det setter Barry liten pris på, noe Martin O'Neill forsøker å overhøre.

- Det er uansett jeg som tar ut laget. Spillerne får betalt for å spille på den plassen jeg setter dem. Den forklaringen han fikk burde være god nok, sier han i følge Goal.com.

Vil vi ha en sånn sutrekopp på Anfield?

Til slutt kan vi kose oss med en ny video av vår super-spiss-helt Fernando Torres. Denne gangen ser det ut til at han reklamerer for dresser

VIDEO, ... har de Dressmann i Spania?



VIDEO ... og her er en annen variant av det samme:

No comments:

Post a Comment