Wednesday, October 8, 2008

Stille før stormen?

Er den siste tids hendelser symptomer på en dramatisk utvikling for Liverpool FC?
Den siste tiden har vi hørt lite fra Liverpool FCs eiere George Gillett og Tom Hicks. Det siste vi hørte av betydning om deres forhold til hverandre, var at de hadde blitt enige om å samarbeide igjen. Det var etter at Gillett hadde beskrevet sitt forhold til Hicks som "umulig".

Så kom altså historiene om at texanerne må utsette byggingen av nytt stadionanlegg i Stanley Park på grunn av de globale økomiske forholdene. Og i tillegg kommer nå historier om at Rafa Benitez er ønsket i Italia, etter at Juventus har sniffet opp at Rafa kun har ca. 18 måneder igjen av kontrakten sin.

Claudio Ranieri har hatt en dårlig start på sesongen som trener for italienerne og Juventus kan være fristet til å igjen forsøke å hente Rafa, melder The Mirror. Tom Hicks lovet for noen måneder siden at vår managers kontrakt ville bli forlenget, men det har altså ikke skjedd. Det tyder på at det finnes motstand mot dette i styret.

Men er dette et symptom på noe som kommer? At eierne ikke vil lage flere forpliktelser for klubben før de selger seg ut? Betyr dette at amerikanerne endelig klarer å ta "skittentøyet" sitt innenfor klubbens vegger? Er det stille før stormen?

Vi har sett disse symptomene tidligere også, da Benitez' ønske om å kjøpe Gareth Barry ble avslått - og i følge PremiershipLatest.com er det i hvertfall kun snakk om måneder før Liverpool FC er solgt til Sheik Mohammed, som nå skal ha inngått samarbeid med en annen investor som også er interessert i klubben.

Og kanskje de ferske nyhetene om at store britiske klubber kan bli utestengt fra europeiske turneringer på grunn av stor gjeld, gjør at amerikanerne må selge til noen som kan håndtere finansene bedre?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment