Thursday, October 30, 2008

Keirrison - hvem er han?

Liverpool linkes til det brasilianske talentet Keirrison. Men hvem er han?

Så har altså The Daily Mirror fortalt at det brasilianske supertalentet Keirrison har blitt tilbudt Liverpool, til tross for at andre mer "latinske" klubber som Valencia og Barcelona og Real Madrid lenge har vist interesse. I følge nettstedet eyefootball skal Liverpool ha fått et tilbud om en pakke som vil koste £7m. De spanske klubbene skal være uvillige til å betale mer enn £4m. Men hvem er han egentlig?

Hans fulle navn er Keirrison de Souza Carneiro, han er 19 år og spiller nå for den brasilianske klubben Coritiba i den øverste divisjonen i landet. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen og penger ser ikke ut til å være noe problem for denne unge herremannen. For han og hans far kjøpte nemlig i april en annen fotballklubb fra byen Campo Grande i delstaten Mato Grosso do Sul og ga klubben navnet Centro de Futebol Keirrison. Gutten har altså, før han har fylt 20 år, en egen fotballklubb kalt opp etter seg. Say no more!

Keirrison er 181 cm høy, og ble født 3. desember 1988 og i sin nåværende klubb har han scoret 54 mål på 100 kamper. Noe som er svært, svært godt.

Her er noen videoklipp av vidunderbarnet:

Her er en samling av mål Keirrison har scoret i år. Noen straffer, men også noen virkelige perler:



Her er en annen samling av Keirrison-mål:



Og her er enda en Keirrison-samling:



Det mest morsomme med dette klippet er igrunn kommentatoren som høres ut som Streken på speed:

No comments:

Post a Comment