Sunday, October 5, 2008

Manchester City - Liverpool 2-3

Søndag skulle Liverpool settes på en stor prøve mot nyrike Manchester City. Laget viste at den gode seriestarten ikke har vært en tilfeldighet. Se målene her!

Undertegnede fikk ikke sett kampen live, men første omgang kan umulig ha vært spesielt underholdende å se for Liverpool-fans, etter at City scoret to ganger. Steve Irland scoret det første for hjemmelaget (se målet her) etter 19 minutter før Garrido scoret det andre (se målet her) etter 41 minutter.

I andre omgang snudde det imidlertid og Fernando Torres (se målet her), scoret etter 55 minutter. Hans tredje mål på to kamper!

I andre omgang fikk Citys Zabaleta rødt kort etter 67 minutter (se det røde kortet her) for en meget stygg takling på Xabi Alonso og Liverpool byttet ut Fabio Aurelio og Javier Mascherano, mens Andrea Dossena og Robbie Keane kom inn.

Det røde kortet gjorde tydeligvis noe for kampen, for rett etterpå, etter 73 minutter, scoret Torres igjen! (se målet her) Hans fjerde mål på to kamper! Målet kommer etter et innlegg fra Steven Gerrard.

Deretter (81 min.) ble Albert Riera byttet ut og Yossi Benayoun kom inn. Mot slutten av kampen blir Martin Skrtl skadet.

Straks etterpå scorer Dirk Kuyt og blir dagens helt når han putter det avgjørende målet (se målet her) etter at det har vært pim-pong i Citys 16 meter med både Torres og Keane innvolvert! For en utrolig opphenting etter å ha ligget under 2-0 til pause! Dermed holder Liverpool følge med Chelsea på toppen av tabellen!
---------------------------------------------------------------------------------

Laget som startet: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio, Mascherano, Kuyt, Gerrard, Alonso, Riera, Torres.

Benken: Cavalieri, Dossena, Agger, Keane, Benayoun, Babel, Leiva Lucas.