Saturday, October 18, 2008

Liverpool - Wigan 3-2

Liverpool har blitt "the comeback kids". Lørdag måtte laget igjen hente inn mostanderens ledelse. Se målene her!

Lørdag var det klart for å ta imot Wigan Athletic på Anfield, med Steve Bruce som trener - en manager som aldri har tapt for Benitez' mannskap i Premier League. Det var på tide å bryte den statistikken og igjen vise at Liverpool FC er seriøse tittelutfordrere denne sesongen.

Men det startet svært dårlig. En rusten Daniel Agger, som har kommet inn i laget for skadde Martin Skrtel, klarte å rote det til etter 29 minutter. Han begynte å drible som bakerste mann og knotet det til så Wigans Zaki fikk ballen og satte i nota bak Reina. (Se målet her).

Agger gjorde det imidlertid godt igjen åtte minutter etterpå. Han gjorde mye av forarbeidet for 1-1-målet, da han gikk flott med ballen nedover venstersiden og la inn. Målet ble scoret av Dirk Kuyt. (Se målet her).

Det ble ikke bedre da den samme Zaki var på farten igjen i siste minutt av første omgang. Da fikk han ballen servert av Liverpool-linkede Valencia og skyter lekkert på halv volley. Dagens vakreste scoring (se målet her) fra Amir Zaki, en spiller som er på utlån til Wigan og som garantert vil bli hentet av en større klubb i januar. Kanskje noe for Liverpool å se på? At han er tilgjengelig er det i hvert fall lite tvil om.

Etter hvilen var det et langt bedre Liverpool som kom på banen. Men det tok 80 minutter før man endelig fikk uttelling. Da scoret endelig Albert Riera (se målet her), som forøvrig igjen spilte en god kamp og som gjorde at savnet av Ryan Babel aldri ble for stort, sitt første mål i den røde trøya.

Og fem minutter etterpå ble Dirk Kuyt dagens store helt da han også scoret et utrolig vakkert mål (se målet her), i Fernando Torres' fravær, etter at Jermaine Pennant endelig har fått til noe i kampen. Etter min mening var han et av kampens svakeste punkt og burde vært byttet ut med Yossi Benayoun lenge før det faktisk kjedde!

At Liverpool må jobbe med førsteomgangene sine er det lite tvil om. Vi slipper til antatt dårligere mostand alt for lett foran egen 16-meter og må ta igjen det tapte. Men laget skal ha for å igjen hente opp motstanderens ledelse!

VIDEO, se et sammendrag av kampen:

Watch Liverpool v Wigan Athletic in Sports Online View More Free Videos Online at Veoh.com

---------------------------------------------------------------------------------
Les kampreferatLiverpool.no, VG.no/live og BBC!

Laget som startet: Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Dossena, Pennant, Gerrard, Alonso, Riera, Keane, Kuyt.

Benken: Cavalieri, Hyypia, Benayoun, Leiva Lucas, Insua, Ngog, El Zhar.

No comments:

Post a Comment