Friday, October 3, 2008

Ny spiss i januar?

Bayern Munchen-spiss linkes til Liverpool. Gamle rykter om en gammel kjenning dukker opp igjen.

I følge Footylatest.com er Bayern Munchen-spiss Lukas Podolski - velkjent fra sin innsats på det tyske landslaget, er misfornøyd med å sitte på benken. Derfor ønsker Klinsman å erstatte ham med Andrei Arshavin i januar og selge Podolski.

- Lukas er i en utfordrerposisjon i forhold til to andre spisser og må vise at han er bedre enn dem. Det kan ta lang tid, både måneder og til og med år. dette er ikke noen behagelig rolle å ha og var jeg ham ville jeg også vært misfornøyd, sier Klinsman.

City-manager Mark Hughes skal også ha uttrykt sin interesse for ham, men i følge rapporter i dag skal Rafael Benitez også være en beundrer av Podolski.

Det er ingen tvil om at Podolski er en svært god spiss som jeg gjerne skulle sett i rødt på Anfield. Vi har i dag i realiteten to spillere som er førstevalg på spissplass, og om Keane og Torres etablerer et godt samarbeid denne høsten, vil det bli veldig godt. Men kanskje det hadde vært fint å hatt en klassespiss til for å konkurrere om plassen? I så fall kan Podolski havne i samme situasjon igjen...

Hva mener du?

Forøvrig fortsetter en gammel historie å leve sitt liv på ryktebørsen. For nå sier Aston Villa-eier Randy Lerner at klubben må karre seg inn blant de fire øverste på tabellen, om de skal klare å beholde Gareth Barry, og møte hans lønnskrav.

Det er The Mirror som melder at Barry sitter med alle korta på hånda i forhold til en ny kontrakt, da han vil være kontraktsløs neste sommer. Han tjener nå "bare" £47.000 i uka, men kunne lett tjent £80.000 på Anfield. Men pengefolka i Birminghamklubben sier de ikke kan imøtese et slikt lønnskrav med mindre Villa er i Champions League.

Fører det til at Benitez igjen starter jakten på Barry? Vil vi ha ham? Hvem mener du?

3 comments:

  1. Det at Podolski linkes til LFC er flott, han er en spiss med gode ferdigheter, men om han skal klare og danke ut både Torres og Keane, må han fortsette og huske at han kan bli plassert på benken.
    Det at Barry igjen linkes til Anfield er virkelig flott, men trenger vi han? Vi har flere gode kantspillere, med blant annet Kuyt, Babel og Pennant.

    ReplyDelete
  2. Barry vil fortsatt være en fantastisk tilvekst til Liverpool på venstrekanten. Jeg mener at hverken Aurelio eller Dossena holder det nivået som er å forvente på venstreback. Man kan kanskje mene at Barry bør betjene en mer sentral rolle, men sålenge vi har Alonso bør vi kunne matche en offensiv venstreback i Barry samtidig som en formsterk Alonso betjener midtbanen uten problemer. Vi så alle hvor solid Barry kan være på venstreback da vi slet oss til 0-0 mot Villa på Villa Park. For en spiller, han vil til oss i tillegg, gjør hva dere kan for å signe denne klassespilleren. Gå for relasjoner, se hva han bidrar med for et uharmonisk landslag.

    ReplyDelete
  3. Jeg er litt usikker på hvor Barry har spilt mest, men det er vel på midtbanen, så han er vel neppe en mann å satse på for backplassen? Jeg mener Aurelio er den beste mannen vi har på den plassen akkurat nå. Det er tydelig at Dossena trenger tid for å venne seg til PL, selv om han bidrar en del offensivt er han usikker bakover.
    Med tanke på at det kan gå mot at PL-klubbene må ha et visst antall britiske spillere i troppen kan det likevel være kjekt å ha Barry i troppen...

    ReplyDelete