Thursday, October 16, 2008

Gillett har penger likevel

Liverpool-eier i økonomisk krise vil starte ny fotballklubb. Se videoer av skadde nøkkelspillere.

Man kan lure på hvilke prioriteter som er viktigst for Liverpools eiere Tom Hicks og George Gillett Jr. For ikke lenge siden fikk vi beskjed om at stadionplanene i Stanley Park var blitt utsatt med ett år på grunn av den vanskelige finansielle situasjonen. Men George Gillett har i hvert fall penger - det skal det ikke være noen tvil om.

Den amerikanske fotballigaen, Major League Soccer vurderer en utvidelse med to lag. Vi har kunnet lese at Barcelona er en av de som er interessert i å opprettet et eget lag på det amerikanske kontinentet. Men de er ikke de eneste; nå vil nemlig også Gillett gjøre det samme.

I følge en melding fra det seriøse nyhetsbyrået The Assosiated Press, her gjengitt hos avisa Miami Herald, ønsker George Gillett å opprette et lag med utgangspunkt i Montreal.

Det skal være interessenter med utgangspunkt i sju forskjellige byer på det nordamerikanske kontinent som har lagt inn bud på de ledige ligaplassene. Og i liberale USA er det selvsagt ikke noe i veien for å være eier av flere forskjellige klubber i forskjellige ligaer.

Jeg forstår at dette kan være økonomisk interessant og potensielt svært lukrativt for en mann som Gillett. Men dette blir veldig rart når Rafa Benitez samtidig må stå med lua i hånda og be pent om noen millioner til spillerkjøp og Liverpool-fansen raser over brutte stadionløfter. Da blir tidspunktet for en slik investering helt feil. Nei, Gillett - bruk heller pengene der du allerede har forpliktelser!

Enig?


Det er med stor sorg vi har kunnet konstatere at to av våre viktigste spillere blir satt ut med skade etter landskamper denne uka. Fernando Torres ser ut til å bli ute i flere uker, mens skaden til Ryan Babel ennå ikke er klarlagt omfanget av.

VIDEO, se Torres bli skadet her:



VIDEO, Se Morten Gamst Pedersen skade Babel her:

No comments:

Post a Comment