Tuesday, October 7, 2008

Zenit-spiss på vei?

Zenit-spiss vil ikke til Tottenham men til en "topp fire"-klubb. To spillere linkes bort og en forsvarer får igjen vise hva han er verdt.
Det har de siste månedene gått mange rykter om den russiske spissen Andrei Arshavin og hans fotballframtid. Det har lenge blitt spekulert i at han var på vei fra Zenit St. Petersburg til Tottenham, men i følge The Daily Mail er han kun interessert i å komme til en av de fire beste klubbene i Premier League.

Avisa mener å vite at både Liverpool og Chelsea skal være interessert.

- Zenit forhandler med flere klubber og avventer beskjed fra klubbpresiden Alexander Dyukov for å gi klarsignal til forhandling om personlige betingelser med en av disse klubbene. Det er sannsynlig at han reiser til England, sier spillerens agent Dennis Lachter.

Klubben, som er eid av olje- og gasselskapet Gazprom, vil imidlertid ikke høre på noe bud under £23m.

Skal Liverpool kjøpe en så dyr spiller i januar må imidlertid noen forsvinne ut og akkurat nå sliter jeg med å se hvem det skulle være. Vår kjære klubb har nå mange gode offensive spillere som trenger å spille seg sammen som en enhet. Da trenger vi ikke hente inn noen som Arshavin akkurat nå.

Hva mener du?

Men noen kan definitivt være på vei ut i januar. Det var mange som rynket på nesa da Benitez i sommer hentet den relativt ubeskrevne spilleren Philipp Degen på free transfer.

I følge Caughtoffside melder nå avisa The People at Benitez ikke er fornøyd med spilleren og er klar for å selge ham allerede i januar, etter bare noen måneder i klubben.

En annen spiller det har vært mange spekulasjoner om i forhold til en exit er Jermaine Pennant. Spilleren som har fått svært lite tid på banen i høst blir igjen linket til nyopprykkede Stoke City. Inthenews.co.uk melder nå at Stoke er klare til å by £3m for vingen.

Ellers kan vi glede oss over at skaden til Martin Skrtel ikke ser ut til å være så ille som først antatt. Noen fryktet at han ville være ute resten av sesongen, men nå ser det ut til at han er tilbake igjen før jul.

Det har den siste tiden gått mange historier om hans midtstopperkollega Daniel Agger, og at han skulle være på vei til Real Madrid i januar. Men heldigvis sier nå det store stoppertalentet i følge Metro at han ikke vil dra fra Anfield.

Etter Skrtels skade vil han nå garantert få mye mer spilletid framover og sjansen til å vise at plassen ved siden av Carragher er hans. Og til Setanta sier han at han stortrives på Merseyside.

- Det har vært en del historier om meg den siste tiden, men jeg kunne ikke hatt det bedre. Jeg er svært glad over å være Liverpool-spiller og ønsker gi alt for at den gode sesongstarten skal fortsette, sier Agger.

No comments:

Post a Comment