Sunday, October 5, 2008

Ving og spiss linkes

Wigan-ving linkes igjen. Brasiliansk spiss linkes.

Rafa Benitez har allerede tankene sine i transfervinduet for januar, skal vi tro News of The World, og planer for å bytte ut Jermaine Pennant på høyrekanten. Wigans høyreving Antonio Valencia (Luis Antonio Valencia Mosquera) har også tidligere i sommer blitt linket til Anfield, men da glapp han for Liverpool. Nå skal Benitez i følge avisa være klar for å prøve igjen med å by £10m pluss Pennant i januar.

Den offensive midtbanespilleren fra Equador ble kjøpt til Wigan i januar, etter å ha vært der på utlån et år fra spanske Villareal. I 2006 ble han valgt ut som seks av de mest lovende unge spillerne under VM, sammen med blant andre Lionel Messi og Lukas Podolski.

Dermed skal 23-åringen være en av spillerne Benitez ønsker å forsterke stallen med for å bygge på den gode sesongstarten, men Manchester United skal også være interesserte.

Pennant har tydeligvis blitt et sistevalg på høyrevingen for Benitez. Skal vi bytte ham ut med Valencia? Hva mener du?

Forøvrig melder Sky Sports at både Liverpool og Chelsea skal ha følere ute i forhold til den brasilianske Olympiakos-spissen Diogo (Diogo Luis Santo).

Sky melder at begge klubber har bedt om VIP-billetter for søndagens kamp mellom Olympiakos og AEK Athen for å studere spilleren nærmere. Diogo har også tidligere blitt linket med Arsenal, men den grenske U21-spilleren valgte heller å dra til Hellas.

Dersom speiderne fortsetter å bli imponert over det de ser av den kommende Brasil-stjernen vil det trolig komme et bud i januar.

VIDEO, Her kan du se Diogo i aksjon med nummer 100 (!) på ryggen:

1 comment:

  1. kan ikke akkurat si at vidioen imponerer meg, men det er jo ikke første gang jeg hører om han, å det man hører er jo at han er et stort talent.

    ReplyDelete