Wednesday, October 15, 2008

The Special One til Anfield?

The Special One vil bli sjef på Anfield. Barcelona lokker med ungt midtbanetalent i bytte mot Alonso. Fransk midtbanespiller i bytte for Agger?

Det er sikkert mange som husker, med både gru og glede, tiden da Jose "The Special One" Mourinho var manager for Chelsea. Ordkrigen som ble kjørt i mediene foran hver kamp mot Liverpool og de store Champions League-kveldene.

Nå sier kilder nære Inter Milan-manageren i følge Daily Mail at Mourinho ønsker å komme tilbake til England for å være sjef for sin gamle favorittmotstander. Han har aldri lagt skjul på sitt begjær for den britiske fotballen, men har trolig vært forhindret i å komme tilbake på en stund, etter en svært lukrativ sluttpakke da han dro fra Chelsea.

Inter Milan leder Serie A, men likevel klarer Jose selvsagt å komme på kant med noen - denne gangen pressen, etter å ha latt være å dukke opp på en pressekonferanse. Og etter at Mourinho også nylig fornyet sitt medlemskap i den britiske trenerforeningen League Managers Association, øker spekulasjonene naturlig nok om at han vil få jobben neste sommer, dersom Benitez ikke skaper resultater for Liverpool denne sesongen.

I tillegg fortsetter spekulasjonene om Xabi Alonso å svirre. Daily Mail melder nå at Barcelona vil være ute etter ham i januar og er villige til å sende Yaya Toure, lillebroren til Arsenals Kolo Toure, den andre veien.

I følge avisa ser Benitez den hardtspillende Toure som en god ny rekrutt på Anfield. Kolos bror har bare fått starte fire av ti kamper for Nou Camp-klubben denne sesongen og skal ønske en forandring, med Juventus som et annet alternativ.

Alonso ønsker imidlertid i følge Sky Sports ikke å spekulere på sin egen framtid nå.

- Jeg er fornøyd med tilværelsen i Liverpool og har ennå ikke bestemt meg for når jeg skal returnere til Spania, sier Alonso og avviser dermed ikke at det kan være noe i spekualsjonene.

Spør du meg ville det være et stort tap om Alonso forsvant tilbake til Spania, eller noe annet land, i januar. Alonso er en av kontinuitetsbærerne i Benitez' tropp og hvis han forsvant måtte vi hatt en svært god erstatter. Jeg er ikke sikker på om Toure er det.

Hva mener du?

En annen spekulasjon som heller ikke vil forsvinne er den om Daniel Aggers framtid. Agger har vært gjennom et skademareritt, men har kjempet seg tilbake til fotballen og viste gode takter i sommer, men har mistet plassen i førstelaget til Skrtel. Nå er Skrtel imidlertid skadet og det gjør veien kortere til midtstopperplassen for Agger.

Tidligere var det Real Madrid som var interessert, men nå er det ifølge Goal.com Milan som har kommet på banen.

Det er den italienske avisa Il Corriere Dello Sport som mener at det er lite sannsynlig at Agger vil ønske å fornye kontrakten sin, som går ut i 2010. Og Milans Rossioneri skal se ham som den perfekte erstatter for skadeforfulgte Alessandro Nesta.

I tillegg mener avisa å vite at Liverpool vil få et tilbud om den franske midtbanespilleren Yoann Gourcuff, for tiden på utlån til Bourdeax, som en del av avtalen.

La oss håpe Benitez klarer å overtale Agger til å skrive under på en ny kontrakt. En så god spiller må han ikke finne på å gi slipp på!

Hva mener du?

No comments:

Post a Comment