Monday, October 27, 2008

To spillere linkes

Italiensk spiss og spansk midtbanespiller på vei til Liverpool i januar?
Det siste ryktet som har dukket opp i horisonten på ryktebørsen er knyttet til Inter-spiss Mario Balotelli, også kalt "Super Mario", som spiller sin fotball under Jose Mourinho. Men i følge Liverpool Daily Post har spilleren fått problemer med å ikke spille fast for det italiensk laget, og ønsker å bli solgt. Og Rafa Benitez skal være alarmert og interessert.

18-åringen som spiller på U-21-landslaget er desperat etter førstelagsfotball, men Liverpool-avisa tror Benitez ser etter spillere nærmere Premier League enn Italia.

VIDEO, her ser du et nokså godt frispark fra "Super Mario":



Liverpool-avisa forteller også at Merseyside-klubben, sammen med klubber som Arsenal, Milan og Juventus, er interessert i den spanske midtbanespilleren Sergi Busquets. 20-åringen spiller for Barcelona, men kontrakten hans går ut kommende sommer.

Flere klubber skal stå klare til å tilby ham dobbelt så mye lønn som han i dag får i Spania. Men dersom han skriver under på et nytt kontraktsforslag kan Barca få beholde sitt talent. Men rapporter sier det har oppstått problemer i kontraktsforhandlingene. Og dersom dette er en spiller som kan tilføre Liverpool noe på lang sikt ønsker trolig Benitez å hente ham.

I følge Barcelonas norske supporterklubb har Busquets vært en stor overraskelse denne sesongen.

No comments:

Post a Comment