Sunday, October 12, 2008

Argentinsk spiss linkes

Argentinsk landslagsspiss linkes fra fransk klubb. Spansk midtbanespiller på vei bort i januar?

I følge flere nettsteder, blant andre Goal.com, Footylatest.com og PremiershipLatest.com har Liverpool følere ute i forhold til den franske klubben Bordeauxs argentinske spiss Fernando Cavenaghi.

Landslagsspissen har vært en hit etter at han i januar 2007 kom fra Spartak Moskva, scoret 22 mål på 35 kamper sist sesong, inkludert 10 mål i ni kamper som kom etter hverandre. Dette gjorde at han ble hentet til det argentinske landslaget og fikk sin debut mot Egypt i mars 2008.

Den franske klubben skal være lite lystne på å selge, men Benitez ser her muligheten for å hente inn en mann for omtrent de pengene han vil få for å selge Dirk Kuyt. Som rapportert tidligere skal Martin Jol være interessert i hans tjenester. Og den argentinske 25-åringen, med en prislapp på omkring £12m, skal være interessert i å dra til Storbritannia for å spille fotball.

Den fransk klubben skal imdierltid ha avfeid spekulasjonene om at han er på vei bort, men kilder nær klubben mener Bourdaux vil miste ham til en større europeisk klubb i januar. Og i følge franske medier er det bare Liverpool som har kommet med diskrete henvendelser angående spilleren.

Framtiden for vår gode midtbanespiller Xabi Alonso virker noe usikker fortsatt. Han ble i sommer heftig linket bort fra Anfield, men ble likevel - trolig fordi det ikke ble noe av handelen med Gareth Barry.

Men ryktene forsetter å komme, og denne gangen er det nettstedet SoccerGlobe som melder at den spanke klubben Valencia er interessert. Den gamle klubben til Rafa Benitez har lenge slitt med finansene, og man trodde de ville selge unna. Men i januar skal de heller være i markedet for å kjøpe spillere.

En av klubbens høye herrer skal i et radioshow ha nektet å avkrefte at Alonso var et av målene for januarshoppingen. Han sa imidlertid at Alonso var en god spiller som ville passe godt inn i Valencias spillestil.

Da Juventus var interessert i sommer forlangte Liverpool £16m for Alonso. Men i følge rapporter kan Liverpool, som nå har eiere med økonomiske problemer, nå bli nødt til å selge for mindre enn dette.

No comments:

Post a Comment