Saturday, May 17, 2008

Silly Season #10

Tre keepere på vei bort? Midtbanespiller på vei fra Marseille? Italiensk venstreback til Anfield? Pennant selges?
Scott Carson kan være på vei til en annen klubb enn laget han har spilt for denne sesongen. For i følge The Daily Mail skal Fulham, som såvidt overlevde nedrykksstriden, ha kastet seg inn i kampen om signaturen til den gode keeperen.

Avisa hevder at hele tre keepere er på vei bort fra Anfield. Carson vet vi fra før vil bort. I tillegg skal Charles Itandje ha fått beskjed om å finne seg en ny klubb og David Martin vil mest sannsynlig gå på utlån til en annen klubb kommende sesong.

Fulham-eier Mohamed Al Fayed ønsker imidlertid en rimeligere pris for Carson enn de £10m som er blitt antydet.

I følge fotballbloggen Football-corner, som viser til nyhetsbyrået Press Association, er både Arsenal og Liverpool klare for å kjempe om signaturen til Marseilles offensive midtbanespiller Samir Nasri.

Den franske spilleren har blitt linket til Liverpool også tidligere og 20 åringen skal være en av fotball-Europas mest spennende talenter. Og dermed blir han også nokså dyr - med en prislapp på rundt £20m.

I en alder av bare 20 år har han spilt så mye som 100 kamper for Marseille og spilt flere landskamper for Franskrike.

Vi har i dag også fått vite at rapporter i Italia sier at Rafa Benitez er klar for å hente Udineses venstreback Andrea Dossena.

Spilleren følges med interesse av flere klubber i Serie A, men skal ønske å dra til en annen liga for å forbedre sine sjanser for å spille på landslaget. Og dersom John Arne Riise forsvinner i sommer skal Dossena være Rafas førsteprioritet som erstatter på backplassen, melder Liverpool Echo.

I følge Setanta Sport skal det imidlertid ikke ennå ha skjedd noe konkret i forhold til spilleren.

- Det har ikke skjedd noe konkret, han har en kontrakt med oss til 2012 og resten er spekualasjoner, sier en av sjefene i klubben.

Også har vi i dag fått vite, i følge den seriøse avisa The Independent, at Jermaine Pennant er på vei ut av Liverpool. Avisa hevder at høyrevingen har fått beskjed fra Rafa Benitez om at han kan forlate Anfield denne sommeren.

Newcastle skal være laget som står klar for å overta hans tjenester og Benitez ønsker å få tilbake de £6,7m som han ga for Pennant i utganspunktet. Og i følge avisa er det Blackburns David Bentley som er tenkt som Pennants erstatter.

Noe jeg finner noe merkelig. Etter min mening har Pennant gjort sine saker svært godt til tider i den røde trøya og vært en av de bedre, til tider. Men det er mulig at Rafa mener han ikke er god nok på et stabilt nivå over tid i forhold til at han har rukket å bli 25 år. Og det kan man forstå. Benitez ønsker antagelig enda større kvalitet.

Har du forøvrig lite å gjøre på 17. mai-kvelden kan du jo kose deg med de 33 målene scoret av Fernando Torres i hans debutsesong i Liverpool-trøye:

No comments:

Post a Comment