Monday, May 19, 2008

Silly Season #11

24-åring fra Middlesbrough til Liverpool? Riise til Tyskland? Pourtsmouth-ving til Anfield? Alves vil bort!
I følge Kop-TV skal Liverpool se på Middlesbroughs ving Stewart Downing som et alternativ dersom kampen om å få Gareth Barry fra Aston Villa ikke skulle føre til en overgang.

Downing har denne sesongen spilt 44 kamper for Borro og scoret hele 10 mål. Den 24 år gamle venstrebeinte venstrevingen blir også linket til både Tottenham og Everton, til tross for at han nylig skrev under en ny kontrakt med Middlesbrough.

Downing har spilt sju kamper for Englands U21-lag og debuterte for a-laget i 2006 og vil trolig øke mulighetene for langslagsspill dersom han går til Liverpool og etablerer seg på laget. Men prisen skal ligge på omkring £12m.

John Arne Riise, som etter alle solemerker er på vei bort fra Liverpool, havner trolig ikke i Newcastle, slik det tidligere er blitt rapportert.

I følge News of the World vil Riise heller forsøke seg på Champions Lague-spill i tyske Schalke kommende sesong.

I følge avisa er imidlertid både Villarreal, Atletico Madrid og Juventus interessert i 27-åringen, i tillegg til at Benitez ønsker å bruke ham som lokkemat overfor Aston Villa for å hente Gareth Barry. Men avisa mener Benitez og Riise har hatt en "falling out" og at Riise vil bestemme over framtida si sjøl og heller dra til Tyskland.

Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om å få Portsmouths venstreving Niko Kranjcar.

I følge The People skal klubben allerede ha blitt enige med Harry Redknapp om en overgang for Peter Crouch til Portsmouth for £8m. Men Benitez ønsker nå å få Kranjcar pluss å gi penger for overgangen.

Arsenal skal også være interessert i 23 åringen, men Benitez ønsker å omskollere venstrevingen til høyreving for å fylle ut bredden på midtbanen sammen med Ryan Babel.

I dag kan vi også lese den gledelige nyheten om at Daniel Alves ønsker seg bort fra Sevilla. Han ønsker å spille på et høyere nivå og er ønsket av både Barcelona, Chelsea og Liverpool.

I hvert fall har ryktene godt høyt om Alves tidligere i forhold til Liverpool. Hvorvidt dette også er aktuelt for Benitez denne sommeren er ikke godt å vite, med Philip Degen rapportert på vei inn på høyreback-plassen.

- Jeg ønsker å dra nå og håper dette blir avklart så fort som mulig, sier Alves i følge TeamTalk.

- Men du vet aldri. For øyeblikket sier jeg adjø til alle med et "sees seinere", fordi dette gjelder ferien. Men vi får se om dette adjøet blir for lengre tid. Akkurat nå vet jeg ikke hva som skjer, sier han videre.

No comments:

Post a Comment