Friday, May 23, 2008

Silly Season #14

- Dossena er på vei. Real Madrid vil også ha Xabi.

Treneren for Andrea Dossenas italenske lag, Pasquale Marino har innrømmet at hans spiller er tapt for laget hans og sannsynligvis er på vei til Liverpool. Den 26 år gamle venstrebacken har hatt en strålende sesong for Udinese og skal være en av Italias kommende stjerner, selv om han ikke ble med å sommerens EM-tropp.

Han skal tidligere i år ha vært et transfermål for Juventus, men nå ser det ut til at fremtiden til spilleren er på Merseyside.

- Jeg tror en avtale med Liverpool for Dossena er på vei, sier Marino til radiostasjonen Kiss Kiss, i følge britiske Channel 4.

- Alt går bra. Det som kreves er på plass og spilleren har gitt sitt samtykke, fordi han ønsker å teste seg selv i en større klubb etter den gode sesongen han har hatt og en av våre direktører var i England for to dager siden i dette ærend, sier han videre. Og dermed ser det ut til at vi får en lovende italiener på venstrebacken kommende sesong.

I følge Fans FC har også Real Madrid kastet seg inn i kampen om å få midtbanemator Xabi Alonso i sin tropp. Alonso på sin side fortsetter å si at han ikke vil dra noe sted, til tross for at Juventus skal være interessert, men har ikke kommet med et bud på £14m, som kreves. Og i følge The Daily Telegraph skal han i hvert fall ikke til Italia.

Dermed har også Real Madrid begynt å vise interesse og trener Bernd Schuster, som ønsker å vinne Champions League neste seson, mener å hente Alonso ville være et smart trekk. Og det ville det sikkert vært, men jeg mener Liverpool bør ha en forsterkning på midtbanen på plass før Xabi eventuelt drar. Vi har allerede Javier Mascherano som har tatt rollen til Xabi i laget, men trenger helt klart en spiller til i den posisjonen, i tillegg til unge og uerfarne Lucas Leiva.

Hva mener du?

1 comment:

  1. Behold Xabi, Liverpools beste, og eneste, playmaker!

    ReplyDelete