Monday, May 26, 2008

Silly Season #15

Torres-salg vil gi supportervrede. Barry oppmuntret til å skrive under for Liverpool. Problemer med Dossena-overgangen? Crouch klar for Portsmouth?
Så begynner Silly Season virkelig å nå sine største høyder. I følge The Daily Mail skal Chelsea komme med et bud påp £50m for å få signaturen til Fernando Torres. Roman Abramovich skal være rede til å knuse den gamle verdensrekorden i overgangssum.
Torres skal ha vært spilleren Avram Grant ønsket seg aller mest. Men nå er Grant sparket fra klubben. Likevel hevder avisa at Chelsea nå skal sette igang arbeidet med å kjøpe spillerne Grant pekte ut, før han fikk sparken.

Noe jeg finner svært merkelig, og lite trolig. Skulle en kommende manager ville overta en stall med spillere som var blitt pekt ut av en tidligere manager? Dessuten tror jeg ALDRI Liverpool vil være interessert i - eller så dumme - at de selger en type spiller man har ventet på siden Robbie Fowlers storhetsdager. Og det skal heller ikke foreligge noe konkret bud, ennå.

Men, om Torres blir solgt, for å få en kjapp økonomisk gevinst, slik det antydes i enkelte avisartikler, vil eierne i Liverpool få supporternes vrede mot seg. For sjelden har en spiller blitt fortere populær blant fansen.

Mannen som oppdaget Gareth Barry ber nå talentet om å benytte muligeheten han har fått og dra til Liverpool, melder Daily Telegraph.

Les Rogers er mannen som oppdaget Barry på Brightons Centre of Excellence i starten av 90-årene og ber nå talentet om å bestemme seg for å dra fra Birmingham til Liverpool.

- Martin O'Neill har vært en fabelaktig manager for Gareth og Villa har tatt vare på ham. Antagelig vil han savne å spille der. Men å få sjansen til å dra til en topp-fire-klubb er alt for god til å si nei til. Jeg synes Gareth burde dra. Hvor ofte får man slike muligheter?

Rogers håper og tror at Barry havner i Liverpool, men uansett skjer ikke det før etter at England har spilt landskamper mot USA på onsdag og Trinidad og Tobago på søndag.

Liverpool ser ut til å få kamp om signaturen til Udineses Andrea Dossena. Klubben skal ha lagt inn et bud på €8m for spilleren, men også Fiorentina skal ha meldt sin interesse.

Udinese-direktør Pietro Leonardi sier han imidlertid forventer at forhandlinger med Liverpool er på vei, men at en avtale ennå ikke er på plass.

- Vi har ikke kommet til noen enighet ennå med den engelske klubben. Vi forhandler og vil fortsette med det denne uka, men ingentinge er avtalt ennå, sier han i følge italienske medier, melder Setanta Sports.

I følge Kop-TV melder The Sunday People at Harry Redknapp ordnet en avtale verdt £12m for å hente Peter Crouch til Portsmouth.

Crouch skal ha fått en kontrakt verdt £4m i året, etter å ha scoret 40 mål på to sesonger i helrødt. Ingen offisielle bekreftelser er imidlertid kommet på denne historien, så det gjenstår å se. Men det er trolig uansett bare et tidsspørsmål før Crouch er borte fra Liverpool.

No comments:

Post a Comment