Thursday, May 8, 2008

Silly Season #4

Høyreving fra Valencia til Anfield? Mange avklaringer om spillere på vei bort fra Liverpool.
I følge Fans FC skal Rafa Benitez være interessert i å snappe en svært interessant spiller foran nesa på klubbnabo Everton. Den 27 år gamle høyrevingen Joaquin (Joaquín Sánchez Rodríguez) fra Benitez' tidligere klubb Valencia.

Everton skal ha håp om å hente den erfarne landslagsspilleren fra Valencia. Klubben sliter med økonomiske problemer og kan være villige til å la spilleren gå for £15m. Men Benitez har fått vite om situasjonen i sin tidligere klubb og håper han kan få den tidligere Real Madrid-spilleren til Anfield isteden.

Og selvsagt har Benitez den fordelen at Joaquin på Anfield har sine spanske landslagskompiser Reina, Alonso og Torres.

Forøvrig har vi i dag fått vite at Rafa Benitez mener Peter Crouch er verdt £15m og at han ikke er noe nærmere en avtale om å hente Gareth Barry. I tillegg melder avisa Express And Star at Portsmouth lokker med en ukelønn på hele £80.000 for Crouch om han tar turen til gamleklubben. Dette skal være langt mer enn det Aston Villa vil være villig til å gi ham om han kommer dit i en byttehandel. Barry skal i dag være den høyest betalte spilleren på Villa Park med £42.000 i uka.

The Daily Mail melder forøvrig at Benitez også har gitt Xabi Alonso en prislapp på £15m og mener spanjolen også er på vei vekk.

I tillegg går det helt klart mot at Harry Kewell kommer til å forsvinne fra klubben fordi han ikke har godtatt en ny avtale som innebar lavere lønn enn han har i dag. John Arne Riise ser også ut til å være på vei ut siden Benitez bekrefter at han vil høre på tilbud som måtte komme for nordmannen.

Og dagen bragte også nyheter om at førstelagstrener Alex Miller drar til Japan for å bli manager for klubben JEF United Chiba.

Dagens kanskje aller mest gledelige melding kommer fra Steven Gerrard som sier han trolig aldri kommer til å dra fra Liverpool.

- Jeg kan ikke forestille meg at jeg noen sinne vil dra fra Liverpool nå, og det jeg ønsker meg mest av alt er å ta klubben videre til et enda høyere nivå - et nivå jeg mener det er fullt mulig for oss å nå, sier Gerrard i følge Sky Sports.

No comments:

Post a Comment