Thursday, May 29, 2008

Silly Season #17

Spanske superstjerner linkes igjen til Anfield. Kewell til Celtic? Bud på spansk spiller avslått. Bud på ungt talent avslått.
De siste dagenes villeste rykte handler om Valencia-stjernen David Villa og David Silva, som begge skal være på vei ut av El Mestalla, i følge Setanta Sports. Nettstedet Caughtoffside sier flere medier forteller at Liverpool skal være favoritter til å hente begge to!

Mange får et smil om munnen når de tenker på mulighetene for Villa ved siden av Torres i en klassisk 4-4-2-formasjon på Anfield. Og i tillegg vet vi de to jobber godt sammen på det spanske landslaget. Det blir svært spennende å se dem sammen i sommerens EM-sluttspill.

Silva er også en spiller mange har kommentert med positive fortegn og ville sikkert vært en god forsterkning på Merseyside.

Men er det drømmetenkning man egentlig driver med her?

Etter at Harry Kewell fikk beskjed om at han ikke fikk noen ny kontrakt i Liverpool, har spekulasjonene gått om hvor han kommer til å fortsette karrieren. Det siste ryktet sier at han hans representanter har vært i kontakt med den skotske klubben Celtic. Men dette vil de samme representantene ikke kommentere.

Kewell har blitt linket til både Portsmouth, Juventus og også en tur over dammen til USA.

Ellers har vi i dag kunnet lese at spanske Espanyol har avvist et tilbud fra Liverpool på Albert Riera. I følge Sky Sports skal budet ha ligget på £9,5m, i tillegg til vårt midtbanetalent Sebastian Leto. Men den spanske klubben har tenkt seg et beløp som ligger noe høyere.

Klubben sier også at de er skuffet over Rieras uttalelser i forrige uke om at han ønsker seg bort.

- Dersom en spiller ønsker å dra burde han snakke med klubben, ikke pressen. Dersom en klubb ønsker å hente Riera vil prisen ligge på £19m - og den prisen vil vi ikke fire på, sier Espanyols president Daniel Sanchez Libre til Sky Sports.

Og vi har også kunnet lese at et annet bud har blitt avvist - nemlig budet på Cardiffs Aaron Ramsey. Både Liverpool og Arsenal skal i følge The Daily Telegraph ha kommet med bud som er blitt avslått.

Begge budene skal ha ligget på omkring £5m, men basert på hvor godt unggutten gjør det i årene framover. Men den tapende FA Cup-finalisten ønsker mer cash med en gang.

I tillegg skal både Everton, Aston Villa og Tottenham følge med på spillerens utvikling. Og det spekuleres også i at et av tilbudene handler om et kjøp av spilleren, som deretter forblir i Cardiff på utlån en periode, for å være sikret førstelagsfotball.

No comments:

Post a Comment